sunnuntai 1. lokakuuta 2017

XV 10Km y 5,8Km Villa de Rojales

Eilen käytii Rojalesissa juoksukisoissa. Tän raportin kirjailemine jäi vähä myöhäsee, ku oli tähellisempää toimiteltavaa aamupäivästä. Hanne juoksi ja valmennuspäällikkö ja mie kateltii sivummalta ja kannusteltii juoksijoita. Porukkaa oli hirmuset määrät juoksemassa, sekä kattelemassa ja iltaa viettämässä vieläki hirmusemmat määrät.

Hanne ohittelee hittaamipa.

Rojaleshan on tässä reilun 15Km:n päässä Torren mörskältä. Kisahan oli iltakisa, vaikka Uunolle oli sen asijan ymmärtäminen vähän "kannon alla". Olin lähössä kisapaikalle jo aamulla...heh...uuno kun olen.

Ilonen veteraani Mariaano oli nyt kolmosena.

Ilta oli kosteen kuuma ja nihkee, eli hikinen reissu oli juoksijoille tulossa. 10Km:n ja 5,8Km:n startti oli klo 19, ja lukusat lasten ja nuorten sarjat alko tarttailemaa jo klo 17.

Juokseva espanjalaispariskunta, joka on tuttu näky lähes joka kisassa. Kuvassa vasemmalla myös nuoremman polven espanjalaisjuoksija.

Autolle oli vaikija löytää leposijaa kisan ajaksi runsaan osallistujaporukan takija, mut pienen "kunnijakierroksen" jälkeen jätettii auto n. 0,5Km:n päähän lähtöpaikasta.

Vanha kunnon sateenvarjomies kuuluu myös kisojen vakiokalustoon.

Hanne haki numeron ja jokaiselle osanottajalle jaetun "polsan", ja lähti vartiksi verryttelemään. Hiki oli jo pelkästä kattelemisesta pinnassa ja niinpä myö kipastii kipsakasti oluttiskille josko huoltajilleki ois tarjolla ponsoriolutta. No olihan siellä...

Sitte kyykättii reitin varrelle lähtöpaikan etupuolelle kattomaa ku massiivinen juoksijajoukko rynnisti liikenteeseen. Kisan seuraamisen kannalta reitti on mainio. Ei tarinnu ku ylittää kuivahko, uunomainen Segura-joen uoma siltoja pitkin, ni pääs seuraamaan kisan ja juoksijoijen etenemistä parin kilsan välein.

Uunon sarjalaisia oli muitakin katsomon puolella. Tässä yksi heistä. Nimmee en muista.

Hannella oli hyvä tempo päällänsä koko ajan, vaikka mie jo sitä epäilin 5,8km:n väliajan perusteella, ku luulin harhasesti, että ollaan 5,0 km:n kohilla.

Hanne bootijumilla.

Hannen aika parani viikon takasesta rapijasti, vaikka tän päivän reitti oli paljon kiharampi kuin viikko sitten. Aika oli 50:45, ja sijotus nyt ykkönen.

Onnea Hannelle!

Illan pimetessä pidot vaan parani. Ekalla yrityksellä ei ollu näillä hartijoijen leveyksillä mitään mahollisuuksia päästä tukostaululle näköetäisyyvelle, toisella jo Jorman hartijat piisas tulosten lukemiseen.

Valmennuspäällikkö ja jaksaa kisoissa käydä. Myös Grupo Finlandesan vakiokalustoa näillä kylillä.

Kiitokset kyyvistä ja mukavasta illasta. Kankeella kyylkistely kisapaikalle ois ollu vieläki hikisempi.