sunnuntai 3. elokuuta 2014

Ostin moottoripyörän!

Aamupäivällä pilkoin ja sahailin konesahalla puita muutaman hetkosen. Sitte akrekaattorin voimin pyörittelin sähköhöylää, ja muotoilin muutaman tikkusen riman vahän silijämmäksi.


Hikisouvijen jälkee pulahin pesulla järvessä ja iltapäivällä kattomaan Myllykylille Mypan ja HJK:n jalkapallopelijä. HJK voitti 1-0....harmi juttu.

Sitte kahvitteluu, ja köröttelyvä Luukylille. Venholla hakemaan juomaa ja tuo pari viikkoo sitte ostamani moottoripyörä. Miehän oon enempi tykkäilly noista kaura-ja ohramoottoreilla käyvistä koneista, kun bensa- ja tiisselivekottimista. Niistä ei oo miulle juurikaan ilova ollu. Enempi murhetta ja hiusten lähtöö, ja niukkojen aivosoluvarojen tuhlausta. Kauramoottorilla käyvät on muutenki luotettavampija, ja polttoainetta löytyy vaikka mistä, eikä tarvihe kytistellä joka mutkan jälkee onko lompsassa tineroita ja näkkyykö bentsiiniasemaa, vai pittääkö kokonaan matkanteko topata.


Kauramoottoripyöräilyn alotus jäi kaheksaan, eli myöhäseen vaiheeseen, ja nyt mie taas sitä makselen tässä hetekallavalvomisen muodossa. Saunanki tuikkasin tuleen vasta puol ykstoista, ja pukuhuoneesee piti jo öljylamppu viritellä tulille, että saunan oven erotti seinästä, ja osu kylpemään.


Nytte pittää kyllä yrittää vielä lähtijä veen heitolle, ja karhujen kanssa pimijäpainiin, jos niitä tuolla nurkissa sattuu pyörimään....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti