perjantai 4. huhtikuuta 2014

Välihousut


Kyllähän tää täälläki Perslantijassa mänee kesäaika, ku näin komijat aurinkokelit on, vaikka välihousut on joutunnukki kaivelemaa kinttuloijen suojaksi.

Ja tuo jo varattu syysleiri Torreen pitää kyllä pönttöpäänki, jos ei aina pystyssä ni kyömyssä ainaki syksyyn saakka.

Viime päivinä on muutamat lenkit ollu yllätävän helppoja, etenki toissapäiväne tuonne Valkealan suunnille, ja tän päivän pikkupätkän aikana joutu pijättelemää, ettei ois taas vauhit männy kilpajuoksuvauhille ja "laukalle", niinku ne tuppaa monasti reeneissä mänemää, harvemmin sitte ite kisoissa loppukilsoilla.

Senverta tuo juoksukunnon ylläpito kyl kiinnostaa, että huomenna lähen ehkä Mikkeliin juoksemaa viimosen talvisarjajuoksun. Siellähän on aina tullu kympille osallistuttua. Mukavasti siinä pääsee Perslantijanki "kartalle", ja selvijää, mikä on tän hetken kunto verrattuna aikasemmin juostuihin pyrähyksiin.

4 kommenttia:

  1. No missäs se aamu verryttely, ku Paris on vähän etäällä?

    VastaaPoista
  2. Kyl se on tuolla Mikkeliin mänevällä Aveniidalla. Siulla jo reijet kisakunnossa, ei muuta ko nokka kohen Mikkelijä?

    VastaaPoista
  3. Muista Uuno Mikkelissä onnitella Jukurilaisia. Voittivat tänään jääkiekon mestiksessä meidät Tutolaiset ja menivät finaaliin. Mikkelistä oli bussilastillinen faneja. Mukavaa porukkaa. Tykkäsin heistä kovasti..
    Hyvää alkavaa kesää. T. Jukka Turusta

    VastaaPoista
  4. Pitää muistaa....mukaviahan ne on kyllä miunki mielestä...hyviä reenejä sinne Turkuun. Pikku aamulenkki, ja sitte pitää alkaa sinne Mikkeliin päin yrittelemään.

    VastaaPoista