sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Teutjärven ympärijuoksu 13.4.2014, tulokset

 
Perslantijan tän seuvun kesäjuoksuthan alottaa Teutjärven ympärijuoksu. Se juostii tänää. Matkaahan kisalla on vajaat 14,5km ja nimensä mukkaan juoksureitti kiertää kertaalleen Teutjärven ympäri.

Reitistä on eka 4km ja lopun kilsan verran äsfalttija, ja loppu reilut 9km on hiekkatietä.

Olusuhteet oli muuten ok, mutta 8m/s puhaltava tuuli haittasi noilla äsfalttiosuuksilla, kun puhalteli niissä vasten ottalohkoja. Pikkunen tihkusaje ja +4 asteen lämpötila olivat ainaki Uunolle mieleen, vaikka riskirikoot vetelinkin jalkaani tuon "puhaltelun" takija.

Alkukiihytyksen jälkee mulkoilin kelloo ja näytteli alle 4:10 keskivauhtilukemija ja hölläsin omaa intomielistä kirmailuva. Vastatuuleen ei nyt keulilla tarvinnu puskee, vaan levveijen selkijen takana kärvistelin, vaikka oltiin 10s hitaammassa kyyvissä, mitä oma tavotekeskivauhti (4:20) oli.

Viikolla Uunolle tehty Orvaskesinahkan reijitysoperaatijo mukavasti kiihytti nyt pintanahkan tuuletusta, ja sillä oli nyt positiivine vaikutus Uunon nilkutukseen.

Sitte ku vastatuuliosuus loppu 4km:n kohilla, mie rynnistin eelläjuoksijoijen ohitte ja mänin oman tuntemuksen mukkaan, ja ohittelin siinä hittaampija kanssakisaajia. Loppujen kilsojen keskivauhit oli 4:08 ja 4:20 välillä.


Uunon loppuaika oli 1:01:56 keskivauhin ollessa 4:20. Se piisas aikapoika-sarjassa toiseen sijaan. Sarjanhan voitti Kuningas-Kauko 5:20min Uunoo nopijammalla ajalla. Kolmanneksi tuli "kaksoisveljeni" Matti Marttila ja neljänneksi Koson Heikki. Kauko ja Heikkihän on jo pykälää ylempään sarjaan oikeutettuja, jos semmonen löytyy.

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

2 kommenttia:

  1. Selvästi havaittavissa tuloksissa Uunon siirtyminen kokopäivä urheilijaksi :) Veikkaan et juokset toukokuussa Uunomaisen kovaa jos vain nyt maltat kevennellä ja ottaa kevyitä hermotus vetoja kisojen välissä.T.Iltalenkki Team

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No katotaa miten käypi. Helpoahan se tössiminenkin miulle kyllä on, ja muutenki tuttua toimintaa...heh...Harmi ku jääpi lähiseuvun kisoja ens viikolla väliin. Sinne kovasti menestystä koko tiimille!

      Poista