perjantai 11. huhtikuuta 2014

Uuno puukkotappelussa



Tännää oli Uunolla pikkusen huono säkä. Jouvuin nimittäin puukkotappeluun Kouvolan keskustassa, enkä pärjänny hommassa, kun tilanne oli kaks yhtä vastaan.

Mie jutustelin kaikessa rauhassa toisen naispuolisen "riitapukarin" kanssa tuolissa, kun se jostaki ihmeen syystä riehaantu, ja alko miuta pistelemään jollaki neulalla, vissiin huumeruiskulla?

Siintä Mie vielä jotenki selvisin, vaikka nahka oli jo ihan reijillä neulan pistoista, mutta sitte kämpän ovesta tuli sissään "sapelimies", ja alko jonkunmoisella stiletillä miuta silpomaan.

Eihän siinä auttannu paljo pelkillä käsipeleillä muuta tehä, ku antaa stilettimiehen innon vähän laantua, ja puhumalla yrittää tilanteesta jotenki hengissä selvitä.

No kotona sitte ensiavun jälkee verissäpäin laskin reijät, ja niitä oli kuus kipaletta. Kolme selkäpuolella ja kolme kaulan ja niskan aluveella. Kovaa on meininki täällä Perslantijan Kouvolan kylällä, etenki Terveystalon nurkilla, jossa reikäseksi saapi vanhemmankin nahkan, eikä maksa ku reilut 150€.

Sunnuntaina kyllä lähen Teutjärvelle kisoihin, jos en oo vuotannu kuiviin tai vieläki huonommalle hapelle ittijäni saannu.
 

4 kommenttia:

  1. Minullakin olisi aika vierailla tuolla Rovaniemen lääkäriasemien nurkilla, mutta kun sinne on pesiytynyt noita kaiken maailman rahanryövääjiä.
    Vähintäänkin kyynelkaasua suihkuttelevat silmille ja kukkaron tyhjentävät läpikotasin.
    Eilenkin kun iltasella tai jatkuhan se pitkälle yöhön asti, yritin katsella Wayap Erapista kertovaa elokuvaa, teksteistä en meinannut saada mitään selvää, onneksi kuitenkin pyssynpaukkeen kuulin, kun pidin TV:n äänen kovalla.
    Kyllä minä tuolla luonnossa ainakin kirkkaalla säällä kirahvin ja norsun erotan, mutta karhun ja suden kanssa on vähän niin ja näin.

    VastaaPoista
  2. Joo, samanlaista meininkijä.....vielä pitäs taas muoveja käyvä kiristelemässä jossakin varmaan useammalla satasella. Tsemppijä sinne.

    VastaaPoista
  3. Onkos se epsanjassa jalostunut veri sen verran kovaa tavaraa että kävit sitä tallettamassa tulevaisuutta varten

    VastaaPoista
  4. Vanhan ruunan veri on jo väljähtänyttä tavaraa, ei tarvii talletella enää, ku tuota tulevaisuutta on niin niukalti enää jälellä.

    VastaaPoista