tiistai 24. joulukuuta 2013

Hauskaa Joulua!




Eipä oo tekstiä saannu tässä kuussa paljo irtoomaa lahopäästä ulos. Pään sisällä on Kyl käynny vähintääki samanlaine kihinä ku ennenki.

Tuossa viime viikolla käin jo nyörin ja rasvapurkin tallista hakemassa ihan vaan varoiksi, jos alkaa kiikun teko maittamaan Oikeen makijasti, ni tarvikkeet on Sitte likeellä, eikä niijen puutteen takija Sitte tarvihe ruveta enää enempi tuskailemaan.

Miliisilaitokselta tuli Uunolle semmone ultimaatumi, jossa jo uhattii vaikka millä, ja tammikuussa ois pitänny olla Perslantijassa kalju kiillotettuna ja mieli maireena tuota asijaa käsittelemässä.

No asijahan oli tuo ajokorttiin ikäihmisiltä ja näköjään myös Uunolta vaaditun lääkärin todistuksen toimittamatta jättämine. Kyllä on sanottava, et ku tuon kirjekuoren auki revin, revin myös omat kalsarit ja perperin ja persukseni, ja loikkailin suureen julkasukelvottomaan ääneen katon ja lattijan väliä.

No onneksi sain asijan hoijettua muutamalla puhelinsoitolla, 75€:n lääkärintodistuksella ja henkilökohtasella käynnillä, eikä tarvinnu reissuani ruveta peruskelemaan.

Sitte ilahuttelin ihtijäni myös hammaslääkärissä, ja siellä toimitettii muutama syväkairaus, mut mukava oli sieltä ulos tulla, vaikka turpavärkki oliki samantuntune ku nuoruuven nakkikioskin jonotuksen jälkeen.

Eilen käin saunassa, ja siellä suorittamani esitutkimuksen tuloksena näyttää nyt siltä, että jostaki pittää ruveta etsiskelemään titaanilankaa tuohon toisen puolen poksahtaneen tyrän verkottamiseksi. Hitsausvehkeet on jo hommattu ja lankaa ku löyvän, rupeen siitä värkkäämään titaaniverkkoa tyrän suojaksi, samaan tapaan ku toiselle nivuselleki on tehty.

Siihen loppu Uunon vattalihasreenit tältä erää....heh....kyllä vanhuus on ihmisen ylivoimasesti hienointa aikaa.....

HAUSKAA JOULUA KAIKILLE MUILLEKIN!!!!

8 kommenttia:

  1. Niin, uuno tarkoittaa varmaan varhais vanhuutta. Oikein hyviä Jouluja uunollekkin ei tiijä, vaikka jostain lahjapaketista löytyis titaanilankaa, Toivoo telkkari:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos TeeVee. Sinne myös kovasti Jouluja. Keväällä Sitte painellaa titaaniverkot väristen pitkin palmurantoja......

    VastaaPoista
  3. Niin minä olen aina ollut ylpeä siitä lääkärintodistuksesta jonka sain ajokortin säilyttämistä varten vielä näin vanhalla iällä.
    Siinä todistuksessa on ruksi kohdassa KUULEE PUHEEN JA YMMÄRTÄÄ moista arvostusta älynlahjoistani en koskaan muulloin ole saanut.
    Eli kyllä se vanhuus on hienoa aikaa.

    VastaaPoista
  4. Joo, miullehan ne ei tuommosta lausuntoo pystynny kirjottamaa, kun kuulemma ovat jonkun valan tehneet..heh...kyllä on hienoo olla vanha...(vaikka parempijaki aikoja muistaakseni on ehkä saattannu olla)

    VastaaPoista
  5. Korjaustarve kiertää ympäri, kohta onkin pukamien vuoro. Hauskaa Joulua ja Onnellista uutta Vuotta 2557.
    Heta ja Juksu

    VastaaPoista
  6. Kiitos ja samoin sinne! Siehän Sillon jo Tän toisenki tyrän poksahuksen jo ennustelit aikasemmi vanhempana ja viisaampana. Ei Taija kuitenkaan Uunon ikä ainakaan meijän ajanlaskulla piisata noille vuosisatasille....no aikahan tuonki näyttää.....kovasti sinne myös toivotuksia, mahollisten voivotusten sekaan....heh tätä vanhuutta. Rouva-Uunolta myös toivotukset!

    VastaaPoista
  7. No enhän mie nyt niin paljon vanhempi oo. Vuosia Uunolle kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Juksu...olihan siinä muistaakseni joku toinenkin argumentti....heh....sitä et kuitenkaan ruvennu muuttelemaan??? Jep, vuosia myös sinne ja entistä ehompia.

      Poista