keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Ei aihetta



7 kommenttia:

  1. Kaksi kuvaa puhuu enemmän kuin tuhat sanaa, no koeta kestää:) Telkkari toivottaa Hyviä Jouluja Uunolandiaan, meillä täällä ei ole lumesta enää kuin muistot jäljellä

    VastaaPoista
  2. Kiitos TV...Hyvää Joulua myös sinne. Kyl Tää tästä taas pikkuhiljaa alkaa suttaantua, ja kohtahan siellä taas päristelläänki Torressa. Kestäs vaan nuo ketarat....

    VastaaPoista
  3. Toivattvasti Uunoon ei ole iskenyt manennus (tai dementia) koska raporttien esiintymistiheys on pudonnut. Kyllä lämmintä riittää tulevaisuudessakin (tietysti myös nytkin), ei muuta kuin reppu selkään ja sukset jalkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et paljoo Kyl erehtynny, molemmat iski....heh, eikä lunta oo niin paljo, et hiihtää vois. No Kyl Tää tästä valosammaksi jo kääntyy ja kohta takasin sinne Torreen. Eiköhän Se juttutiheys palaa entiselleen. Nauttikaa työ siellä.

      Poista
  4. Niin tuo lämpö on aika suhteellista. Jos täällä on muutama pakkasaste niin jossain itäsiperiassa pakkasta voi olla 60.

    VastaaPoista
  5. Niinhän Se on. Täällä Etelä-Perspaikassa on Kyl hyvät juoksukelit, kun sinne pohjosempaan vertaa ja talvi lyhkäsempi. Koittakaa sielläkin lestellä.

    VastaaPoista
  6. Kirjaimet ei ihan kohilleen satu enää näillä nipuilla.

    VastaaPoista