perjantai 26. heinäkuuta 2013

Meripäiväjuoksu, Kotka 25.07.2013. Tulokset, kuvia


M60 sarjan pyttykerholaiset, onnittelut kovalle kolmikolle!

Myö sitte kuitenki rykästii pollella Kotkaan pienen lumpijoempimisen jälkee. Ilmahan oli taas helteine ja aurinkoinen ja hirvitti taas koko homma ennakkoon.

Pohjillahan oli Uunolla neljän päivän sisällä kolme huilipäivää, ja toissapäivänen 18 kilsan kovempivauhtine, josta koivet ei vielä täysin ollu palautunnu.

Miulla oli meininki yritellä sitä edellisvuoden keskivauhtija 4:27. Juoksentelin alusta lähtijen ihan omaa vauhtija ja keskivauhti pyöri 4:25 korvilla. Homma alko sopivan alkuvauhin takia tuntumaa ihan hyvältä ja koitin vaan männä rennosti etijäpäin.

Sitte jossaki 10 jälkee alko Olli-Tervon Laurin selkäpuoli pilkistelemää ja mie Laurin tavotin ja yritin ohitte....ei onnistunnu, vaan Lauri lisäs perunoita laariin ja mie muutaman metrin jäin suosijolla.

Sitte taas saavutin ja siinä paineltii tissit taas vierekkäi. No Sitte tuli ylämäkikohta ja Lauri alko jäämää ja mie siintä sain lissää uskoa.

Kohta Sitte tuli Myyryn Pertin selkämys vastaa ja mie oijoin kintujani kiivaasti ja ohitte onnistuin pääsemää. Sitte oliki eessä viimene siltapätkä ja ilkijät lopun ylämäjet.

Viimesessä ylämäkiosassa muutamia Viel ohittelin ja viimesessä mäjessä ku jo sekopäisenä, silmät sokijana ja korvat kuuroina ohitin eellämänijää Se karjasi, että Uuno perkele. Heh. Mie siinä jotai vaan murahin ja jatkoin väsynyttä mänöväni. Maalissa Sitte selvisi, että huutaja oli Seppo Häyreen.

Uunon aika 1:03:08 oli tasan 2 minuuttia parempi ku viime vuonna keskivauhin ollessa nyt 4:21. Tällä hyvällä juoksullakaan Uuno ei päässy viijettä sijaa paremmaksi M60 sarjassa. Voittajallekin hävisin vaan 1:18.

Lepo oli viikolla Kyl tuottannu tulosta, mut kannattiko syyskuun tavotteita silmälläpitäen sitä nyt tässä vaiheessa käyvä testailemaan? No sen kuitenki tein, ku edellisellä viikolla oli lievää väsymistä havaittavissa.

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.
Kuvia laitan TÄNNE.


6 kommenttia:

  1. No mutta hyvä vauhtihan sinulla on. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. No välillä lykästää....sinne ja mukavia reenejä. Mie tässä kattelen saunan rappusilla kuikkien kalastusta ja mietin alkaako saunan polttoon....

    VastaaPoista
  3. On se kyllä mukava tapahtuma toi Meripäivä-juoksu, mulla 6:s kerta kun mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli jo 9.peräkkäinen revitys ja aina vaan paremmalta tuntuu kirmata Kotkassa.On vaa aivan mahottoman hienot sivut sulla Uuno ps.terkut Rouva uunolle:)

      Poista
    2. Hieno juttu....terveiset meni perille kyllä. No sivujen hienouvesta en juur tiije mittää....

      Poista
  4. JEP, niin on...mukavaa oli ja välillä juoksuki kulki itellä. Tsemppijä siulle ja mukavaa loppukesää.

    VastaaPoista