perjantai 26. huhtikuuta 2013

Suijankosken juoksu 25.04.2013. Tulokset, kuvia


Eilen illansuussa ajelin Suijankoskelle. Keli oli aurinkoinen ja keväinen ja lumet jo lähes kaikki kateissa. Lämpöö +8 astetta ja tuulta 6m/s. Viime yönä oli taas pakkasen puolella ku naapurin katto on vielä jäässä...

Paakalan Anssin ja Rantalan Juhan kanssa verryteltiin jokunen kilometri, mie vielä pikkusen pitempään ku pojat. Sitte meijät laskettii irti normaalilta, perinteiseltä lähtöpaikalta Myllyn ja entisen "Kärpäsbaarin" nurkalta, josta on lähetty jo vuoskymmenet kysseiseen juoksuun.

Kova oli kaikijen kohellus ja henkien ahistus ja huohotus ensimmäsiin mäkilöihin ku tultiin. Anssin ja muutamia muitaki niissä ohitin ja Anssi jotaki Uunon etelänleirityksistä siinä miun perrään murjo...heh.

Auvon ja Katrin menoa kattelin taas Uunon normipaikasta eli niijen selkäpuolelta. Juoksu kulki kyllä nytkin ihan hyvän olosesti ja Katria pikkusen tavotin joka kilsalla. Puolenvälin eli reilun kolmen kilsan kohilla keskivauhtini oli 4:07 eli ihan ok.

Sitte tultii jo takasin asvalttitielle ja matkaa noin 2,5 kilsaa maaliin. Katriin ero oli noin 2,5 tolpan väliä ja se vieläki lyheni, tosin perin hitaasti. Auvoon ero oli pikkusen ehkä venymässä? Tuuli oli koko ajan nyt vastanen ja ilkijä oli siinä kaikkijen huohotella ja nojailla tennareihin noijen viimesten kilsojen aikana ja niihän siinä kävi, että kohta jo oltii maalisuoran ylämäjessä ja taas kärpäsbaarin kohilla ja Katri edelleen Uunon eellä niinku Auvokin.

Miun keskiaika valahti lopun vastatuulen ja muun takija 4:12, mikä oli uunon tuntemuksen mukaan normisetti ja Kouvolan puolikkaalla retostelin, että Katrin sitte jätän taakseni...heh...saattaapi olla niitä uunopojan kuulusia utopijoita.

Sakkaran Jannen selkä on renklannu usijamman viikon, eikä Janne oo päässy entiseen vauhtiin. Nyt jo kuitenki viivalla...hyvä.

En tiije vaikuttiko eilinen korkijanpaikan reeni vielä ketaroisssa, mut ootin iteltäni pikkusen parempaa keskiaikaaa.....no sunnuntaina sitte tosikoitokseen ja Haminaan puolikkaalle....ja nyt pari helpompaa päivää kehiin...

TULOKSET ja KUVAT löytyy TÄÄLTÄ.




3 kommenttia:

  1. Moorjens nopiajalkainen liehuletti.
    Vallan ripiästi oot ruvenna juoksemaan, taitaa lääkitys olla kohillaan;)
    Minä jo varttitunnin laskenna kalkulaattorilla sinun keskivauhtia ja aina tullee sama tulos, elikkäs 246,93548 s/km. Eli miten niin vauhti on tippunu loppumatkasta, kiihtynythän se on, karvan alle 4.07. Ollaanpas tarkkana jatkossa sekunttien kanssa, kirjotuksias luetaan suurennuslasin kanssa. Haminassa sitten pistelet samalla vauhilla ja piste. Ootamma seuraavaa päivitystä.

    VastaaPoista
  2. Moorjens vaan "klani". Tuosta nopijajalkasesta oon Viel Kyl erimieltä...heh. Nuo väliajat ja keskivauhit on miun Garminista ja nythän mittariin kerty Uunolla vaan 6,06 km ja siitä tulee tuo keskivauhti (4:12-4:13välille ampuu?) Miehän monasti leikkelen kurvit mahollisimman suoriksi....joo siellä Haminassa oon pettynny, jos ei mittariin tule alle 4:26 lukemaa eli tuon talvisen espanjan paremman ajan petrausta....No katotaa....tsemppijä ja sinne. Joko peräkärri on tyhjä?....heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän kärri tyhjä on, mutta kellari ei. Kärriprojekti jo loppusuoralla, Scantarpilla on pressun laitossa, lähettelen kuvia kun ensviikolla valmistuu.

      Poista