sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Mäniköhän läskiksi?



MÄNIKÖHÄN LÄSKIKS? Toissayönä tuli nukuttua kunnolla ja siitähä seurasi Se, että tänä yönä ei Sitte tarvinnu nukkua ku reilut 2 tuntija kolmesta reiluun viiteen....heh-heh.

Kaikenmaaliman ajatukset veivasi päässä ja unesta ei mittää tullu. Hetekalla vääntelin ihteeni eri asentoihin ja kylelleen ja vattalleen, mut mikään ei auttannu.

Yritin laskija ekaks lampaita, Sitte hevosija, Sitte lehmijä kissoja ja koiria, sekä rautanauloja ja lopuks vielä pulkkamäkijäki, mut luvut ja lukemat loppu kesken ja lumet kerkis sulaa ennen unen tulemista.

Välillä käin veen heitossa usijampaan kertaan ja pari karjalanpiirakkaa helttaan heittämässä ja juomassa, mut nirvana ei Uunoo armahtannu.

Vanhuuven ja vaivasuuven piikkiin tääki on laitettava? No nytte on jo niin valosaa, että pomppasin ylös tätä riemurasijaani roplaamaan, ku nuo "nuokkumishommat" ei nyt täl kertaa luonnistannu.

Onhan sitä joskus vähillä notkumisilla juostu Kyl ennenki, mut nuorempana ja sillo sillä ei juurikaan tulokseen paljo vaikutusta ollu. Saapi nähä onko nyt?

Taijan pistää kahvin korisemaa ja tempasta itteni ylös ja ulos verryttelemään pikkusen. Aurinko näyttää paistelevan ja pakkasen puolella on yöllä ollu, nyt klo 6 nollassa.

Että semmosella sapluunalla kohen Haminaa ja Kymen Sanomat Puolimaratonia....

2 kommenttia:

  1. Viittaisi ihan vanhuuen piikkiin meneviä vaivoja olevan...
    Yökahveja, yökahveja lisää se se on hoitokeino ko vaivaan.
    Ei se vaiva sillä parane, mutta yö kuluu rattoisammin.

    VastaaPoista
  2. Joo, sitä tautia mieli eppäilin...heh. Täällä jo kökin Haminassa ja jo ilmottauvuttu...saa nähö mite käypi. Nyt parkkipaikan etsiskelyyn maalialueelta...

    VastaaPoista