sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kymen Sanomat Puolimaraton, Hamina 28.04.2013 tulokset

Homma mäni Uunolta lähes nappiin ja tappiin. Kauko Kuningas juoksi kuulemma 65- vuotiaiden uuden SE:n.

Laitan enempi liturgijaa ku tulokset ilmaantuu (eli kun jaksan. Oloki ohentu nyt melko mukavasti)....

Joopa, olosuhteethan oli ihan juoksun kannalta mukavat: lämpötila+5 aasteen kantturoilla ja tuulta 4m/s, jotka kisan edetessä pikkusen molemmat saattovat nousta. Tuuli vähän haittasi, ku nokan suunilta ottalohkoille tuuletteli.

Kisahan alko kaikilta rapijalla vauhilla, ja aluksi kiihytellää ympyrästä myötämäkkeen. Mie siinä vilkasin Karmeeta kelloani, ja lukemat jossaki 4:05 vaiheilla. Aloin vetämää jarrulaitetta päälle ku tuolla vauhilla ja tällä kunnolla ei päästä ees puolvälliin asti.

Sitte Korson teräsvaarin Aulis Kilpeläisen selkä tuli miun etteen ja tuuli oli vastanen ja ylämäkijä tuonne 4 kilsan kohille, mie jäin härskisti Auliksen taakse. Siinä pysyin tuonne 4 km:iin saakka ja keskivauhti oli 4:31.

Sitte alko myötäleosuus ja ohittelin hittaampija ja ekan kierroksen keskivauhin sain tiputettua 4:26 ja sitä seuraavassa tokan kiekan ylämäkiosuuvessa pijettyy keskivauhin siinä samassa lukemassa.

Tokan kiekan alamäkipätkällä sain puristettuu keskivauhin 4:23, ku takatukka suorana kovasti yritin saavuttaa 3 juoksijan rykelmää. Rykelmän sainki lopulta tuskasan yrityksen jälkee kiinne ja aikaa vastaa mie juoksin ja samantien niijen ohitte, ku alko näyttää siltä, että tuon espanjan keskivauhin (4:26) alituksee ois mahikset.

Vikan kiekan ylämäkiosuus vielä mäni ja osa alamäkiosuuvestaki, mutta linjapiiliaseman takana ku on pikkiriikkinen nousu, siinä alko konehuone jo kovasti kavitoimaa ja yleensä en taakseni paljo kurki, mut nyt kurkkasin ja maalisuoralla uuvestaa onko ohitteyrittäjät kuin likeellä. No likeellä oli, mut ei tarpeeks.

Hyvä oli Uunon sohiminen täl kertaa ja keskivauhti pysy siinä 4:23 lukemassa ja aika oli 1:33:10. Erittäin hyvä oli viilis koko kisan ajan.

Valokuvia ei nytte pystynny ottelemaa, ku iteksee oli liikenteessä ja maalissa paleli pirusti pystiseremonijoita ootellessa.

KAUKO KUNINGAS JUOKSI M-65 SARJASSA UUDET SE-LUKEMAT: 1:23:45

ONNITTELUT KAUKOLLE HIENOSTA ENNÄTYKSESTÄ!

Yleisen sarjan voitti Janne Jokiranta: 1:18:22

M40-sarjan Markku "Muta" Savioja 1:22:54

M45-sarjan "Pete" Lindholm 1:25:25 ja kakkosena Rantalan Juha juoksu- ja opetusalan ammattilainen 1:25:45

M55-sarjassa Kytömäen Pekka oli 4. 1:37: ja Sutelan Rami 6. 1:49:35

M60-sarjan jätän välliin...

M65-sarja 1. Kauko Kuningas 1:23:45 (UUSI SE)
3. Hannu Koponen 1:59:09

M70-sarjan ykkönen Aulis Kilpeläinen, jota on osaltaan Uunon kiittäminen omasta suorituksestaan, jotta alku pysy ilman suurempaa ylikohellusta.

Naisten yleisen sarjan voitti Sanna Kullberg 1:27:24. Harmi ku ei ollu saumaa kuulumisija kysellä.

N55-sarjan Seija Nurmi 1:33:18 Uunon tän päiväneni kilpkumppani, joka melkeen kinne miut sai, mut maali pelasti Uunon täl kertaa.

Naisten lyhkäsemmällä matkalla Anu Vatanen, entine Kouvolan likka oli 4. ajalla 33:08

Kiitos kaikille Uunon ystäville ja tutuille kovasta kannustuksesta ja mukavastapikkusen viileestä kevätpäivästä ja tietysti Onnea osanottajille kuin myös palkituille!!


Tulokset kisasta löytyy TÄÄLTÄ.

5 kommenttia:

  1. Kake oli ollut tarkkana, komea numerosarja 1.23.45
    Onnittelut Kaukolle on vain ajan kysmys kun muidenkin matkojen SE:t siirtyy historiaan 65:sissa
    Ovat helppoa kauraa Kakelle.
    Hienosti juoksit itsekkin ja taisi olla eka piikkipaikka kuusikymppisten sarjassa.

    VastaaPoista
  2. Joo Kauko on iskussa edeleen...Olihan se paikka "piikki", kun ei osanottajien määristä puhuta mittään..heh. Hyvin kyl meni iteltäki ja nousujohteisesti, mitä ei juurikaan tapahu rapakuntoselle ikinä. Koitahan siellä jaksella...tarkotus olis ainakin Ouluun tulla, jos ei "hovissa" suunnitelmat muutu...ja nythän PITÄS olla tätä aikaa muutenki (ja patskat..ei tunnu olevan)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut hyvästä vedosta, eikös tämä ole parhaita aikoja vähään aikaan. Jahka kelit vielä lämpenee että Espanjan auringon parkitsema nahkakin kestää paremmin ilman linjamenttejä niin senkusta ajat paranee.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Asko, joo, Kyl Se on. Alotellaa vaan seuraava rojekti, jolla yrittäs parantaa...(eli pysyä "terveenä" lahopäänä ja juoksukuntosena).

    VastaaPoista
  5. pekkakouvovoittikakenmunahölkässä1990

    VastaaPoista