perjantai 9. helmikuuta 2024

On maalima mallillaan


On ollu viimeviikkoina kovasti kiire kaikenmaaliman hommien kanssa, eikä lokiakaa oo kerinny päivittelemää. Lähipiiri kyl on tietosia ollu, mihi uunosen aika on männy. No nyt näyttää siltä usiamman kahvikupposenki jälkeen, että unta ei helposti tänää "alkuillasta" oo Uunolle tarjolla ihan heti. Johtuuko nyt siitä, että villaroin vielä säkkipimeessä Otavaan kahville toiselle puolelle Torreviejaa ja siintä takatulomatkalla poikkesin vielä kauppaan muonavatastoja täydentämään.

Äske lukasin otsikon jostaki lehestä, että hakkerit on hakkeroinnu hallintaansa 3 miljoonaa hammasharjaa? Ei perhana uuno kyl ymmärrä mitä järkiä on tommosta tehä...kolme miljoonaa käytettyy hammasharjaa hommata itellesä? Mie en kyl hakkerois yhtäkään toisen hammasharjaa itelleni. Piti käyvä veskissä ihan vasiten kurkkaamassa onko oma hammasharja vielä tallessa, vai onko se joutunnu niijen kolmen miljoonan porukkaan. Siellä jökötti entisessä paikassa ja samassa asennossa mihin sen viimesen käyttökerran jälkee olin laittannu. Huokasin helpotuksesta.

Sitä vielä jäin miettimään, että mitä tuo hammasharjahakkeroija pistää ammattinimikkeekseen, jos esmerkiks Kelahenkilökunta tai muu virallisempi instanssi sitä lähestyy? Pistääkö että hammasharjojen hakkeroija? Ei kyl oikee hyvältä kuulosta, ei ollenkaan, ainakaan uunosen kielikorvaan. Ja minkälaine määrä työtä pitää tehä tuon kolmen miljoonan kappaleen hakkerointiin? Luulis, että siinä on melkonen savotta? Ja minkä hitsin takia?

No eipä tätä uunonkaan ammattinimikettä "eläkeläinen" passaa kyl kaikissa piireissä ääneen toitotella. Varsinkaan, jos vielä toteaa, että "hengissä oleva eläkeläien". Siintä seuraa hirveetä närää ja närästystä. Siihe ko vielä lissää, että talvet viettelen Españassa, ni tappelunnujakka on ilmeinen. Ja edelleen jos vielä lisää sen, että fyysisesti lähes terveenä, ni vähintääki puukot ja kirveet alkaa heilumaan. 

Kovasti kohelsin tänäänki kaikkien, omasta mielestä hyvien asioijen eteen, ja tyytyväisenä heittäyvyn hetekalle oottelemaan, että uni tarttusi jo vihdoin uunonki silmäluomiin. 

4 kommenttia:

 1. Ei per.. niitä hakkereita on ollut iät ja ajat, multa on hakkerit suusta hakkeroineet hampaat.
  Ylhäällä on kolmehammasta alhaalla jotain viisi kuusi hampaantynkää.
  Olin jo huolissaan uunon suhteen, kun ei päivityksiä blogiin alkanut tulla, epäilin jotain tautia, lorvikatari, tai jokin muu vaarallinen juoksun ja kirjoittamisen estävä tauti.
  Sunnuntaina nikelle kyytiä ja pomppuja, niin kyllä se siitä lähtee, ja ehottomasti päivitys juoksusta blogiin.
  Meillä olisi täällä tänäänkin hyvä kilpajuoksukeli, - 28 astetta, ei valuisi hiki silmiin juostessa rinkkapaidassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh..no hammashakkerointii on kyl täälläki tehty ku tarkemmi ruoka-aukkoo tiirailen, ja lorvikatari on kyl vaivannu. Oikiassa olit sen suhteen. Torren vitoselle vasta tennariseuhtomiseen meinaan osallistuu. Nyt lähen vaan auton painoksi Orihuelaan. On sekii tyhjää parempi sunnuntainviettotapa. Jaksamista siulle sinne jänkhälle ja pakkasten keskelle. T.uuno

   Poista
 2. Onnittelut boodiumpaikka heti eka kisasta, ja alle minutti sarjavoittoon.
  Sitten tämänpäivän aikana juttua blogiin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ola...vähä toispuoleista on, ku sie et täällä oo. Nyt on jo päivän sössimiset saatu päätöksee, ja aika käyvä hetekoimaan. Tsemppijä siulle ja öitä!

  VastaaPoista