sunnuntai 25. helmikuuta 2024

Medio Maraton Torrevieja, 25.2.2024

Vetskun naamataulu oli melko ilonen hetki ennen lähtöö. Lähtö oli varmistettu vankilaverkolla, ettei kukaa enää pääse perumaa juoksuaikeita tässä vaiheessa. Kuva: Sari

Joo, meinasin jättää koko kirjailemisen tältä päivältä mut kolleega ko pyysi, ni rupesin "nypläämään" kuitenki jotaki otsikon asian vierestä.

Miulla ei ollu nyt itellä puhe-elintä ees mukana ko siellä on niin pajo asioita, mitä en tässä vaiheessa elämääni halua söhlätä ainakaan puhe-elimen hävittämisen takia.

Vetskun sijotus tänään kakkonen. Kuva: Sari

Eli Torreviejan puolimaratonissa juostun 5km:n kilpailu oli miulla ja Vetoketjumiehellä tänää allakassa. Vetoketju tuli miuta hakemaa aamulla ja ajoissa lähettii ja vietii auto Alzheimerin talon lähelle. Keskustaa ei tarvinnu ees ajatella yrittämistä, ko kaikki oli autoja pullollaan ja aika ois männy harhaillessa.

Siintä hilppastii kisapaikalle. Puolikkaan kisa oli jo käynnissä, ja meijän jengistä siellä juoksi Jarmo ja Petri. Niin paljo oli söhläämistä et ei nähty raskaan matkan raatajia ku maalialueella kisan jälkee.Osa meijän porukasta oli sairashetekoinnissa eikä päässy osallistumaan ollenkaan. Pikaisia toipumisia hetekalle!

Puolikkaan juokssijat Petri ja Jarmo. Vellihoisut juoksi vaan vitosen. Kuva: Sari

Samanmoine railakas ja reipas oli meininki, ja porukkaa oli posket pullollaan joka paikassa. Myö etittii ekaks tavaroijen säilytyspiste ja siitä pompittii Varto-kepappii kahville. Siitä sitte molemmat eri suuntii verryttelemää. Sitte jo oli aika lönkätä lähtökarsinaan. Alpon kanssa siinä verytellessä muutamat kerrat vaihettii kuulumisia ja näkemisiä.

Ennen lähtöö oli hiljanen hetki...miulta mäni kyl ohi minkä takia...uuno kun olen. Sitte päästii hölkälle. Uuno oli ennakkoon ajatellu, että alle 5min/km ois hyvä päästä, ja sillä mielellä kelloo vilkuilin. Eka kilsa oli 4:56 eli ihan sopiva alku, toka oli 4;58, eli vieläki ihan ok.....sitte loput mäni hiukan kiihtyvällä vauhilla, ja viimen oli 4:46, mut sehän on vähän loivaa myötämäkee. Loppuaika oman kellotuksen mukaan oli jotaki 24:27 luokkaa.

Puolikaan juosseet Jarmo ja Petri olivat kovasti tyytyväisiä tuloksiinsa, niinku oltii myöki Vetoketjumiehen kanssa. Espanjalaisista Mariano ja Susimies Norberto ja siippansa olivat kaikki pootijumilla, niinku myös Apollanan mies. Nimi ei nyt tuu millää uunon vanhenevaan, ja pätkittäin toimivaan mielen hipukkaan. Mariano oli koko kisan vanhin osallistuja. Bueno. 

Lopuksi kiitokset kaikille, juoksijoille ja kannustusjoukkioille. Aina se tossu vähä ylemmäs singahtaa ko uuno-nimen kuulee...heh...ja uuno on täällä niin yleinen nimi, että uunon juoksut ei ikinä jää kannustuksesta kiinne.

Uuno-töyhtöhyyppä patsasteluasetelmassa. Kuva: Alpo

Tuloksii en rupija enempi vatkaamaa. Ne löytyy TÄÄLTÄ.


10 kommenttia:

 1. Hyvä Uuno. Onnittelut potiumpaikasta ja kuvan mukaan vanhenemistakaan ei oo tapahtunut yhtään sitten viimenäkemän. Toteaa Pate.

  VastaaPoista
 2. Nahkanrypytystä oon harrastannu ja se on tuottannu ryppystä tulosta, ja kuvia on nykysi helppo silotus- ja tasotusohjelmilla käsitellä....toteaa uuno.

  VastaaPoista
 3. onnittelut uuno poodiumista toivottaa kake.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kake....ois kyl mukava ollu jos työki oisitte täällä ollu. Terveisii sinne!

   Poista
 4. Uuno ei vaatimattomana miehenä edes maininnut podium-paikasta. Kunnioitukseni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo uunon jumipaikka nuin kauan aikaa kestäneellä tallustuksella ei paljo mainintoja kaipaillu....heh....mut lenkille mie tästä jo hivuttauvun pikku hiljaa...aamulenkistä ei ennää voi puhua.

   Poista
 5. Onnea podiumista! Kyllä se on aina mukavampi lähteä pokaalin kanssa kotia. Terveisin Samuli

  VastaaPoista
 6. No niihän se on kyllä. Nopeesti on taas yks talvi sujahtannu. No kohta mökille möllistelemään ja oottelemaan syksyy...ja jos terveyttä piisaa ni takasin Torreen. T. Uuno

  VastaaPoista
 7. Hyvä juoksu uunolla alcantarissa, mutta missä viipyy kisaraportti?

  VastaaPoista
 8. Kiitos Olli kannustavista sanoista, mut tuntemuksiin ja muuhunki perustuen siinö ei ollu muuta hyvää ku lähtö ja maali. Ja maalin jälkeen sitkeellä jonotuksella kätöseen saatu oluttuoppi...eilen ihan sippi olo..ja kohta lähettävä Guardamariin makselemaan vuokravelkoja...ja muuta söhläämistä. Josko jonkunmoisen tekstin sais aikaseksi illalla. Kovasti semppijä siulle.

  VastaaPoista