lauantai 8. lokakuuta 2022

Vanheneva neljännes

Kiivaasti ja käsiin vanhenevan miehenneljänneksen innolla on täällä jo kohta viikko vispailtu ees-taas ympäri lähitienoota. Mukavasti ja liian nopeesti on jokahine päivä vierinny iltaan.

Tänää tuli kyl kyykkäiltyy tän viikon suurimmat liikuntasiivut. Aamulla lähin "hevoseksi" tai ehkä tarkemmin sanottuna "aasiksi" käväsemään Torreviejan markkinoilla. Olin luvannu ottaa suurimman reppuni mukaan, ja hiissata sen mörskälle, kun se tulee täyteen. 

Lähettii vähän jälkee yheksän puolentoista kilsan päässä olevalle "pilepaikalle". Reppu oli tyhjä, ja helppo kanniskella. No pian pilepaikalle kun päästiin, se alko täyttyä etelän hetelmistä ja vihanneksista. Reilun tunnin jolkottelun jälkee reppu oli täys ja Uuno rupesi sitä hiissaamaan kohti mörskää. Repun täyttäjä jäi vielä täyttelemää omaa reppuansa, ja levittelemää edullisenhintasia vaateläjiä. 

Kämpille ku sain itteni ja täyven repun hilattua, nakkelin repun sisälmykset  jääkaappiin, ja nykäsin kuivatusnyöriltä eilen pestyt rutikuivat juoksuvermeet niskoille, ja vääntäyvyin uimahallin eestä Quironin sairaalan mäkeen, ja siitä pulukoppien kautta La Matan luonnonpuistelualuveelle.

Tiedossa kyl oli, että eilisen sadekuuron jäliltä voipi tuo reilun parin kilsan päässä oleva kosteikkopaikka olla menokelvottomassa kunnossa, mut sinne kuitenkin yrittelin. No kyl siitä läpi pääs osin aijatun väylän "väärältä" puolelta. Kanttailin sinne katoksen nurkille ja käännyin takas. Katoshan on noin kilsan päässä Los Montesinosin liikenneympyrää, ja luontopolun päätepistettä ja toista näköalatornia.

Siintä sitte hiippailin samaa reittiä takasin mörskälle. Tänä päivänä kerty tallustuskilometrejä yhteensä 21,6, josta noin 2km tyhjällä repulla, ja saman verran täyvellä. Juoksuu tais olla reilu 8km:n verran, ja loppu lähes kokonaan väsyksissä kävelyy. Tosin illansuussa oli vielä pikkune verryttely ja venyttelysessijo, kun ei enää kävelylle jaksettu lähtee. Kohta kaali hetekalle ja unta siihen.


 

2 kommenttia:

  1. hyvinhän siellä uunolla pyyhkii joko kisa mielessä.

    VastaaPoista
  2. No pyyhkimisistä en tiije, mut aikasintaan ens vuoden puolelle...heh...jos sillonkaan. Mieli kyl tekis, mut se vastis ne juoksulihakset. Pelkillä poskilihaksilla ei juoksu onnistu Uunonkaan tapauksessa. Tsemppijä sinne!

    VastaaPoista