perjantai 2. elokuuta 2019

Iitti-Hölkkä. 1.8.2019

Nuorten sarjojen juoksijoita.

Parit kisaretket on jäänny ilman kirjailuitani. Kävin Kesäillan Kympin juoksemassa Artjärvellä, ja Kotkassa Meripäiväjuoksussa, jonne suikkasin jalkarattaalla, mutta juoksuihin en osallistunnu kurkkukivun takia.

Eilen kuitenkin innostuin lähtemään Iitti-Hölkkään, joka oli samalla maineikkaan seuran, Iitin Pyrinnön 110-vuotisjuhlajuoksu.

Menin kisapaikalle pyörällä....heh...siinä oli nyt omat hankaluutensa noiden tietöiden takia. Ensin ajelin Veturin suunnille mutta eihän sitä kautta pyörällä Kouvolan ohitustielle päässy. Piti suunnata Korialle, ja Napan kautta ABC:lle ja edelleen Helsingintien yli Lahdentielle. No siellä oli lähes koko matkan hirmuset tietyöt mäneillään tuon moottoriradan takia. Rekkojen puskurit riipo jo rystysiä, ja muutenki oli epämukavaa paahtaa muun liikenteen seassa henkensä kaupalla vasten polkupyörällä ajo kielletty-merkkejä.

No ajoissa kerkisin kisapaikalle, ja aikaa oli yli 3 tuntia katella lähitienoota. Polkuratas säppiin ja ekat ilmaset 110-vuotiskahvit hörsin heti perillä, ja sitte katsastelin pukukopit ja jalottelin reilun kilsan päähän huoltoasemalle...muutama suullinen sämpylää, ja loppu reppuun ja kisapaikalle takasin.

Teemulta kyselin reittiohjetta takasinmenon helpottamiseksi, ja sen sainkin. Korjaustöiden eteläpuolella on pyöräilijöille tarkotettu uusi ajopaana.

Antilta sain avustusta kamojen säilytykseen...kiitokset! Antti nyt sijalla 9. yleisessä sarjassa. Katolla kiikkuminen vähän jäykisti?

Matkoinahan kisassa oli 10km ja 5km, ja mie ilmottauvuin kympille. Antin autoon sain sitte repulleni turvallisen säilytyspaikan, ja olis ollu mahollista myös säilöä arvokamat ajanottohuoneeseen.

Olosuhteet oli nyt mainiot, +14, pilvinen keli ja tuulta muutama m/s. Alusta oli suuremmalta osin hiekkapintainen, alussa muutama kilsa asfalttia, ja loppuosalla myös, ja lopuksi kierretään hiekkapintanen ravirata, ja muutama sata metriä urheilukentällä.

Sitte lähettii Antin ja Kain kanssa verryttelemään. Uunollahan oli jo kyl verryttelyy pohjilla 25km:n pyöräilyn ja 3 km:n kävelyn verran, mutta kintut tuntu vielä ihan keposilta.

Sitte oottelemaa lähtöö. Mukavasti oli osanottajia, ja kaviouralla kiihyteltii ku lupa siihen saatii....Uuno kiihytteli kyl pari ekaa kilsaa kuntoonsa nähen liijan kovalla tahilla...4:28 ja 4:37. Katri mäni uusilla keykäsillä tossuilla ja jaloilla kuitenki ohi ja kohta mäni Esaki, kun päästii jalkakäytävälle. Esalla oli vasta eka juoksu Kymijokiviestin jälkeen, eikä kulku parhaimmillaan ollu.

Hyvin kuitenki juoksu kulki Uunollaki, vaikka muutama ohi mäniki, enkä ite isompaa hyytymistä havainnu. Jossaki puolvälissä mäni naisjuoksija kuitenki ohi...no 7km:n kohalla aloin saavuttaa miun ohi juossutta ja pääsin ohitte. Esanki selkä vielä näkökentässä vilahti ennen raviradalle kääntymistä.

Ravirata on kyl pitkä ja tää loppu kyl myös siltä tuntu myös Uunosta.


Alusta, reitti ja alkukohellus huomijoiden oon erittäin tyytyväine omaan juoksuun. Keskitahti 4:45 ja aika 47:37. Matkaa kerty 10,05km kelloon. Olin sijalla 4. M60 sarjassa.

Maalissa hörsin sitte urheilujuomaa ja hain kamat Antin autosta ja kahviteltalle taas ilmasille pullakahveille ja sämpylöille ja oottelemaan polkupyöräarvontaa...heh...ei tullu tälläkään kertaa.

Järjetelyt oli taas hyvät, ja siksi ennakkoon oli ilmottautunnu ennätymäärä juoksijoita, niin nuoria kuin meitä ikäihmisiäkin, ja taso oli kova. Tulokset tuli myös nettiin ripeästi!

Sitte lähin jo illan hämärtyessä kohti kulkupeliäni, ja satulan hierontaan kohti Koriaa ja Kouvolaa. Se oli ihan "hiinä ja hiinä "oliko Uunon valoton kulkuyhdistelmä varustukseltaan laillisella tasolla?

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti