perjantai 25. tammikuuta 2019

Taistelin


Taistelin tänää parin takaiskun jälkeen taas itteni Uunojen kirjoihin. Takkusta on tällä "kuupalla" välillä tallustella tällä Telluksella....heh, vaikka ei minnuu kyl enää juur mikkää pikkuasia nurin kyl helposti viskaa. Ehkä "järtteslaaki" on semmonen mikä sen todennäkösesti tekkee, tai joku muu vastaava.

Aamulla sain itteni taas lähetettyy liikenteeseen jo kasin jälkee, mikä näyttää jo muodostuneen vakioksi. Ilma oli mukavan lauhkee jo sillon. Takasin mörskälle ja muihin askareisiin.

Sitte iltapäivällä aioin toiselle lepposalle pyöräretkelle Guardamarin suuntaan. Eturenkaasta puuttu vähä ilmaa, ja sitä sitte lisäsin "liijan hätäsesti", ja se kostautu. Lähin ajelemaan, ja ajoin LaMatan kujien kautta, ja toppasin Pinomarissa Hessuu moikkaamassa. Huhuilin sissää, ja ku isäntä oli paikalla, ni rupesin vääntämää pyörää lukkoo. No eipä ollu lukosta, eikä avvaimistakaa mitään tietoo. Ne oli jäänny molemmat sinne autotallin lattijalle rötköttämää, ja oottelemaa uutta ja "täyspäisempää" omistajaa...voi perhanan perhana tätä "nuoruutta".

No eipä siinä Hessun kanssa montaa sanaa vaihettu, ku piti lähtee polkemaa takasin Torreviejaa kohti etiskelemää voimasanojen kanssa sitä lukkoo ja avvainta. No onneksi ei ollu kohille sattunnu huolellisempaa omistajaa, ja ne molemmat ootti siellä autotallin lattijalla Uunoo "sylikkäin". Jälleennäkemisen riemu oli mahoton, ja Uunoki joutu perumaan monta aiemmin ilmoille kirkumaansa voimasanaa.

No eipä se piina kuitenkaa vielä siihe topannu, vaan sitte tuo taistelu jatku Kooklen alasten Hotmailin ja Gmailin kanssa ilakoijessa. Perhana ei enää Uunon mieli taivu näjen kaikenmaaliman mailien ja postien kanssa taisteluun. Tän taistelun jo alotin eilen Hotmailin kanssa ja tänää sitä jatkoin noijen molempien kanssa. Miun piti lähettää reilut 30 kpl viestejä, mutta mänemättä sen enempi yksityiskohtiin, jouvuin ne nypläämään jokahisen erikseen. Onneksi Copy-Paste vielä Uunonki kätösissä nyt toimi.

Tältä päivältä nyt hellitän, ku Karmee esijuoksijaki ehotti 13 tunnin taukoo iltalenkin jälkeen....no siihen en kyl ihan varmaan pysty, jos ei se laaki sieltä tuu....se onki sitte jo eri-, ja isompi juttu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti