maanantai 10. elokuuta 2015

Taijan lopettaa

Taijan lopettaa tän lokkailun ja ainaki pijän paussin. Elo on saatava uusille ehommille urille...juoksukin on vaikeeta ja kilpaa juokseminen jo ehkä vaan Uunon utopistista haaveilua...

10 kommenttia:

  1. Ei sitä niin vain voi, siihen pitää saada meidän lukijoiten lupa...
    Mullekkin eräs asiakas sanoi, kun kerroin että haaveissani olen suunnitellut lopettavani työnteon vuoden loppuun mennessä.
    "Mihis minä sitten menen, haastan sinut oikeuteen heitteillejätöstä jos lopetat".

    Vaikka en kai minä taida pystyä työntekoa jättämään, eläke on pieni, kävis olo pian aika ohkaseksi.
    Mutta laihutuskuurina se saattaisi tehota..

    VastaaPoista
  2. Hankala on siun tilanne kyllä ja ymmärrän sen hyvin. Mukavia syyspäiviä kummiskin.

    VastaaPoista
  3. Jos vaihtoehtoja on vain nuo kaksi, niin olen ehdottomasti paussin kannalla. Ja mitä juoksuun tulee, se onkin vaikeeta. Siksi olen itse pyrkinyt lähtemään aina ajoissa, niin on ehtinyt hyvin kävelemällä.

    Elon korjuun jälkeen palaamme asiaan, eikö vaan?
    Terveisin Pate.

    VastaaPoista
  4. No jos kiinteetä kamaraa koipieni alle saan...niin iso ehkä. Nyt kuitenki senverta ontuu jalka, elämä ja Uuno kanssa, että ei sinne asti ajatus vielä ylety.

    VastaaPoista
  5. Bonjorit täältä Ranskan maalta. Älä siä Uuno jätä meitä Kaukon kans pulhan. Nehän on SM-maantiejuoksut 10 km Tampereella nääs elokuun viim. sunnuntaina ja samaa joukkuetta ko maastoissakin Kaukon kans aateltiin ja mitalin kiilto silimissä :) Täälä me M60 maastoj.joukkue jäätiin 4. Ranskan, Italian ja Venäjän jälkeen, otti aikalailla pattiin. Terv. matti ensio & Tuula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnee hyvistä juoksuita. Neljäski sija nuissa karkeloissa on ihan hyvä. Miun on kuitenki teijät pullaan jätettävä. Ei maha mittään ko kinttuja kolottaa.... Tuulalle myös terveiset.

      Poista
  6. Josko siuhun on iskenyt joku hengellinen ahistus niin kyllä tämmöinen lokkailu voisi siinä auttaa, sanotaanhan että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo niin kyllä jaettu masennus moninkertaistuu jakamisen myötä. Taas yksi vanhemman neuvo, juoksemisen sijasta voisit ennen lopullisille vihreille niityille siirtymistä siirtyä näille maallisille viheriöille, vanhemmiten kun kaikille käveleminenkin alkaa tuntua juoksulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ahistusta on..hengellistä ja erityisesti tuota hengetöntä. Mie ku en oikeen noista hengellisistä tiije juur mittää. Hyvijä vanhemman miehen neuvoja, mut ennen kävelyy vois vaikka ostaa sukset tai mopon. Niillä ois mukava pyyhkijä mänemään näillä kylmillä ja vähälumisilla tantereilla ennen Välimerelle mänöä.

      Poista
  7. Mittee se uuno höpäjääpi. Huiloo tok ja lattuuta akkuloita, niin alakaapi tuassessensa hölökkähommat houkuttelemmaa. Sulla ompi ni helevetimoinen pohoja, jotta kylä tuas lähtöö T. Telkkari

    VastaaPoista
  8. Puhut kyllä asijaa. Semmosta oon meinannu iteki, vaikka tuo huiloomine ei onnistu nyt, eikä oikeen kuulu muutenkaan kuvijoihini. Ruumiillinen työ on hyvää tetapiaa ja pitää muutenki ihmisen ja uunotki paremmassa ryhissä, vaikka tää oma "atleettivartalo" ei enää oikeen riimakuntonen ookkaan. On ollu kaikenmoista riesaa koko kesän seuvun. Torreen lähtö kyllä lähestyy ja se pittää kyllä uunon virkijänä. Toivottavasti siullaki ois talvemmalla mahollisuus siellä piipahtaa....hyvvää loppukessää teijänki seuvulle.😊

    VastaaPoista