keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Tuulee

Tässä ilta-auringon värjäämässä kuvassa ei tuuli oo pääosassa.

Mökillä on kärvistelty tuulen ja kylmän ilman seassa. Välillä on puita kaajeltu ku millon mikäki täällä olevista korsuista on ollu vaarassa joutuu kaatuvan puun runnomaksi.

Omat naamataulut ja tyräritilät ja ritilöimättömätki tyränalut on ollu tiukoilla.

Senverta on kintutki saannu siipiinsä, että huominen Jannen Iltalenkki jääpi miulta tällä kertaa väliin. Harmi juttu....mänkää kuitenki muut kynnelle kykynevät mukavaan tapahtumaan. Uunon kynnet, etenki oikeessa jalassa on nyt semmoset, ettei kykene, ja vasuri on joka puolelta rispaantunnu jo liikaa....eestä ja takkaa...

Voipi olla, että Uuno viettää kisataukoo tuonne Mikkeliin saakka? Sittehä on vuorossa takahampaan juurien ylös kiskominen ja vasemman tyräyken kollaus heti perään, ja veikkaaan minimissä jonkunmoista särkylääkekuurija ja muutaman päivän hetekointija. Semmosta ainakin tuo hammastohtori ehotteli tulevaksi, enkä sen ammatillista taitoo eppäile.

Hyvin taas aamu herätti kesken unien....no ei muuta ku veen heittoon ja kahvin keittoon ja puuta nurin. Tuuleeki taas " mukavasti".

2 kommenttia:

  1. Pateltakin ottivat takahampaan viime torstaina. Viikko on nyt takana operaatiosta ja kivut hellittää pikku hiljaa. Aluksi kyllä meni puranaa aika lailla...Nyt haittaa tuo hampaan jättämä potero eniten. Se täyttyy syödessä murkinalla ja sitten pienen jälkikypsyttelyn jälkeen antaa märehdittäväksi herkkupaloja. Hengityskin haisee rouvan mielestä siihen malliin, että ei tiedä onko ala- vai yläpää kyseessä.
    Että tässä Uunolle tuoretta kokemusta asiasta, toivotaan että sulla menee helpommin. Hyvijä Jusseja toivoo Pate.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh...joo...tuommosta aikatauluu ja toimintaa mieki oon hampulihommalle ajatellu. Toisaalta hyvä ois, jos haju ei tulis ylä- eikä alapäästä. Molemmat on huonoja vaihtoehtoja, vaikka "kuuskakkosta" ei tuo kölinkään lahoaminen niin paljo haittaa ku nuorta miestä. Jusseja sinnekin, ja sepaluspuoli kannattaa pittää kiinne, etenki venneessä vaikka vähäse pissattasiki!

      Poista