torstai 16. lokakuuta 2014

Juoksu kulkee?

Eilen jäi liikunnalliset ilottelut vajaaseen 20km:iin parin huippupäivän jälkeen. Juoksuvauhti ja meno on kohentumaan päin, mut eilen oli kulku vähän takkusen tuntusta, ja jätin kilometrit vähiin.


Vasemman jalan vaivat on pyörinny polvi-takareisi- akilles linjoilla, joita oon koitellu huoltaa venyttelyllä ja omakohtasella hieromisella.


Viikonloppunahan lienee meijän eka kilpajuoksu tuolla San Fulgension suunnilla. Matkana on kympin pikamatka. Saa nähä miten juoksu kulkee??? Illalla käytii Seratonin lattijalta pölyjä pyyhkimässä ja loppuillasta tekasin muutaman kuperkeikan.....nytte kahvin keittoon ja oikomaan kaarelle jäykistyneitä jäseniäni.

2 kommenttia:

  1. Kovasti vaan tsemppiä sunnuntain pikamatkalle ykköstykille. Siitä se pokalien kerruu alakaa. Täällä ohjelmassa renkaitten vaihtoa, pakkasella ollaan, hui helekutti että on raikasta hengittää.
    Valaseppas vähän missä tanssilajissa ne kuperkeikat tehhään. Jatkahan varovasti tanssii Tähden kanssa harjoituksia ;)

    VastaaPoista
  2. Tuota tykkijuttuu ja keruuta eppäilen kovasti...keikat, ja erityisesti Kuper- malliset voipi yhistää mihin lajiin tahansa elävöittämään lajin ykstotista poljentoa...heh. Täällä mukavat kelit, vaikka yölämpötilat on kyllä laskennu tuolta 25 asteen lukemista viitisen astetta. Ja mikä taas jälleen parasta, kun luvattu sadetta täällä on paistellu aurinko entiseen malliin. Koitahan saaha välihousut ja pitkät kalsarit heitettyy nurkkaan ja aikastettuu tänne tuloa....

    VastaaPoista