sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Benejuzar 26.10.2014

Täällähän oli tänään kilpaurheilupäivä. Lähtöaikataulun sovittamisessa oli aamulla pikkuse eriaikasuutta tuon eilisen "välihousuaikaan"-siirtymisen takia.


No kukkaa ei myöhässä ollu, eikä homma mittää haitannu.


Perille päästii, mut pertsuikki oli Dorsaalijonossa melkonen pituus, ja aikaa palo vuoroansa kytistellessä. Sitte jo päästii myökii tiskille, ja jonon pituus siinä kyl selvisi.....oli nyt sattunnu jokahiselle kahet Dorsaalinumerot, ja siinä sitte viittilöitii myökii tovi, mut takataskussa varoilta ollu rautalankavyyhti pelasti tilanteen....


Sitte verryttelemää ja lannottelemaa appelsiinipuita läheiseen tarhaan...en ollu ainut "lannottaja".


Sitte jo hermoiltiiki lähtöputkilon alla merkkijä ootellessa. Tömähys käi, ja päästii koko karjalauma laukalle. Satakunta metrii alamäkee...jyrkkä vasuri..muutama satanen tasasta ja töihin ykämäkiin, jota kesti 2,5-3km:n kohille.


Miulla oli keskivauhti ylämäjen päällä 4:37 ja kovasti tuntu ahistavan. Loppu oli sitte juostavaa alamäkee, ja keskivauhti toiselle kiekalle lähtiessä 4:26 pinnoissa. Eka kiekka 21:30, jos en väärin muista.


Toiselle kiekalle ku lähettii, Antti oli vielä näköettäisyyvellä, mutta ei kauvaa. Ylämäki yskitti ja alamäki ahisti, ja maalissa taas ihan "nakit", vaikka ei kääkästä kyl tänää oikee mitään irronnu.


Antin aika 42:48 ja kuudes (toimitus oli tarkkana ja alkuperäisen tekstin "kolmas"on tässä korjattu....uunoilu jatkuu entiseen malliin, niinkun olettaa sopii) sarjassaan. Uuno "nuorisosarjan" kolmas ajalla 43:37. Markku samassa sarjassa 7. Ja Pressa-Mikko omassaan ajalla 48:08 kymmenes. Anttia ja Pressaa saatto vaivata vielä läheisen tulopäivän ongelma?


Jukalle kiitokset hyvästä huollosta ja Mikolle taas monista jutuista, mitä tänki onnistuneen retken eteen teki...


TULOKSET ilmaantuu TÄNNE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti