sunnuntai 11. elokuuta 2013

3x6 km

Kivijärvellä kiviä riittää. Tuoki "kivimuuri" on keskellä järviä. Siihe on varmaan "mukava" venholla karahuttaa. Järkäleen vierellä on myös merkkaamaton matalikko, johon vesiä tuntemattoman tai Uunon on helppo hurahuttaa.

Parii päivää ei oo turville tullu juur miltää suunnilta. Lähes kaikki on männy Uunolla yläkanttiin. Eilen saatii haitarimusiikin soittajan kanssa viemärisoppa sotkettuu kohillee.

Siitä onnistumisesta intouvuttii tonkimaa esille myös toisen saunan viemäri, ja sitäkää ei turhaa tehty. Meitähä oli siinä tonkimisessa kolmen eri kaivuuvirman urakoitsijaa. Onneks tongittii! Esissä ois ollu lähiaikoina tukkeentunnu viemäri sielläki.

Tänää oli täyttövirmalla melkone henki päällä ja saatii koko paska, mökin alustan kaivantoo myöten täytettyy ja Rouva-Uunon kivetysyhtiö sai rappujen eessä olevan kivetyksen tehtyy. Sammakoijen kanssa oli vähä ylimäärästä soppaa, ku niitä en sinne kaivantoo halunnu elävältä hauvata.

Osa rappujen lauvoista Viel jäi Uunolle huomiseksi tehtäväksi, mut ne saan laitettuu, jos ei sormille sitä ennen lissää puukkoja sujahtele.

Illan ruunasi 3x6 km:n lenkki kahella 1 minuutin juomatauvolla höystettynä. Aikasemmasta rykäsystä samalla reitillä keskivauhti parani 13 sekkaa ollen nyt 4:36......Toiveikas oon omien tavotteijeni kanssa.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti