maanantai 31. tammikuuta 2022

Lucas

 

Näppärä kaveri on tuo Lucas.

Aamusella köpöttelin jo auringon noustua kävelylenkille. Kello oli jo senverta paljon, että kipasin Kahvilla kun tuota kahvi- ja munkkihammasta vähän kolotti. Kahvillan ulkopöyvisssä viskoin huulta Lucaksen ja sen kaverin kanssa. Tuli siihe pöytää sitte pari muutaki heimolaista.

Siintä jatkoin matkaa 222 nurkille, ja Röntgenin kautta Pariisille ja takasin mörskälle. Jäi vähän lenkki lyhkäsen puoleiseksi, ku takalauvotus alko vaatia itteesä veskissä käytettäväksi.

Kämpillä käristelin eilisiä muonia, jotka koostu kanan läskistä, tonnikalasta, potusta, herneistä, paprikasta, porkkanasta ja maissin jyvistä. Päälle kahvit ja "vaarin vatsakeksi" (Diggestiven runsaasti kuituja sisältävä). Tän päälle lähes tajuttomaksi vähäksi aikaa hetekalle.

Kauvaa en jaksannu siinä kellistellä, ku ulkona oli jo +24°C:n lämpötila. Valjastin itseni ja Kankeen ratsastuskuntoon ja käväsin toisella puolella kaupunkii Valetassa kääntymässä. Mittari näytti reiluu 17km:n matkaa.

Pyykkikone jyskyttää epätasapainossa linkousvaihetta, ja likaset astiatki oottaa Uunoo kyökin puolella ja sen souvin jälkee mie jysähän tai väsähän hetekalle pitkälleen. Pyykit kyl pitää muistaa viel viritellä nyörille ennen sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti