tiistai 18. kesäkuuta 2019

Jokerikortti

Miulla oli aikaa seurata viime sunnuntaina pyörälenkin lomassa muutakin elämää, kun ihmispolosten takkusaa tallustusta Telluksella. Kuvassa kuusankoskelainen muurahainen terassin kaijelauvan välissä.

Vaikka en paljo maaotteluijen ja satunnaisten KooKoo- pelejen lisäksi tuota lätkän pelluuta seuraakaan, nytte pisti silmään ja selkään tuo uutinen lätkäporukka Jokerien omistussuhteijen muuttumisesta.

Melkosta kuusetuksen yritystä yhellä uulla kirjotettuna on tuo omistuspohjan muuttuminen, kun venäläisomisteinen nikkelivirma osti osan Jari Kuurin (sekin yhellä uulla kirjotettuna) omistamasta Jokereista, ja koitettii salassa pijellä omistajatahoja.

Onneksi on vielä Suomessa sanan- ja lehdistönkin vapaus, vaikka ei sitä täälläkään viimosen viijenkymmenen vuuven aikana aina oo ollu.

Näistä kuusetushommista, yhellä uulla kirjotettuna, itelläki on karvaita kokemuksia.

No siitä huolimatta oon tullu siihe tulokseen, että vanhan auton ALLAPITO, ja siitä seurauksena tuleva YLLÄPITO on rahamiesten hommaa, ei uunojen.

Huomenna kuitenkin on Jannen Iltalenkki Elimäellä. Sinne kannattaa pyrkiä suurin joukoin...heh...autolla, tai ilman autoo....vaikka polkupyörällä?

Toivoo Uuno.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti