torstai 5. heinäkuuta 2018

Lähes Mensa-mies

Tympäsee tää maailmallelähtö ku ei oo kunnon siipiä, eikä kunnon lentoilmojakaan...toiset jo mäni, ja mie jäin viimosena parempia aikoja oottelemaan.

Uuno kipasi tännää ihmislääkärissä...heh...siellä arvijoitii kuusvitosen kuorma-autoilukykyä. Kysyttii ekaks minkälainen ajokortti miulla on. No eipä sitä oo tarkemmin tullu tiirailtuu, ja vuosijen saatossa niitä kirjaimia on tipahellu joissakin arpajaisissa aina välillä lissää. Varmin konsti oli lävähyttää läpyskä tiskille. Oli siinä monenlaista oikeutta kaikenmoisten yhistelmien ja kottikärryjen kärräämiseen.

Unkarilais-suomalainen lekuri teki testit ja piti väärinpiirrettyjen E-kirjaimien arpajaiset. Kirjainarpajaiset suju Uunolta riittävän hyvin....heh....ja kysymykseen "mikä esine on pöydällä", vastasin "kynä", ja se sattu kohilleen. Kellotaulunki piirtämistä oli viikon harjotellu, ja senkin höperö kirjaili näppärästi,viikon reenailulla. Saunakaljojen juomisista pijin suun soukemmalla, ja siihekää ei testi tyssänny.

Sessijosta poistuin rinta kaarella ja olotila oli suorastaan älykkömäinen, olinhan läpässy palikkatestin ja siten olin lähes Mensa-mies. Tulokset mänee Trafille kuulemma suoraan, eikä niitä tarvi laitokselle nykyään toimitella.

Ala-Kivijärvellä käytii sitte korsunkatsastuksessa pikku-Sofin kanssa ja ostamassa jätskit ja pijettii vähän sajettakii.

2 kommenttia:

  1. Ompa pietty uunoa tiukilla testissä, kun on joutunut kellotaulunkin piirtämään.
    Olen kyllä nähnyt uunon pitävän ainoastaan numeronäyttöistä Garminia ranteessa.
    On siinä ollu muistelemista miten ne numerot kellotaulussa menee.
    Lisäksi tuo lääkärin työpöytä vähän ihmetyttää, jos siinä vain kynä oli.
    Jos siinä pöydällä muutakin roinaa oli ei tainnu nähdä kovin hyvin ite lääkärikään.

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä oli Uuno tiukilla. Pöyvällä oli muutaki rompetta, mikä vakeutti huomattavasti kynän hahmottamista. Kellotaulun piirtoo harjottelin viikon joka päivä, kun se oli varma kysymys, jota kysytään...no nyt on nitistyskortti vielä 5 vuotta taskussa. Senverta on kuitenki itsesuojeluvaistoo tallella, että kuormurin ohjastusta kyl välttelen, enkä kottikärryy isomman yhistelmän ajoon ennää rupija. Kärvistelemisiin....

    VastaaPoista