maanantai 27. kesäkuuta 2016

Valhe ja Totuus

Siinä on yritetty monta elämän peruskysymystä ratkoo itkun ja naurunki säestyksellä, mutta ratkasumallit monasti ollu huonosti toimivia käytännössä.

Joo, tänää tuossa kuvan paikassa pikkusen lenkin päälle kuuntelin Pooki-ratijoo, ja sieltä tuli Turkka Malin siivu: Valhe ja Totuus.

Itellä on usijampi katkera ja kovasti henkilökohtane kokemus laulun sanomasta. Ilkijät "viilikset" ja hijen pukkasi vieläki pintaan kymmenijen vuosijen jälkeen. No osa hijen pukkaamisesta johtu varmasti liijan kuumasta saunasta.

Soveltamalla sanotusta voipi sovitella usijampaankin elämän "pikku hetkoseen". Ja Uunon muistikuvat ei kaikki oo mukavia ees muistella.

No saunahommat ko lopettelin lähin rantaan pitelemään "rättisulkeisija". Sitähä hommaa liikehtijälle kyllä piisaa liijanki kanssa.

Isukin "perintösaunatakki" on pitempää mallija ja sitä ei tullu mietittyy tuon Turkan kipaleen aiheuttamien muistikuvien takia, ja pomppa päällä ja talvisaappaat jalassa ku pesuhommiin rynnistin, helmat uittelin veessä samalla kertaa perintöpompasta. Tulipahan pompan alaosa nyt sitte kuitenki huuheltuu kunnolla.

Huomisesta en mitään tiije, enkä enää juur mistää muustakaan, mutta ihan mahtavan hyvä juttu on se, että EI TARVI TIETÄÄKÄÄN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti