sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Kouvolan Puolimaraton. 28.5.2016, Kouvola

Eilen juostiin kotikylän puolikas. Kimmon ohjastamat kisat vietiin mukavasti läpi rutiinilla.

Ilmojen pitelijä oli suosijollinen kisalle, ja sää oli ihanteellinen: pilvinen, +16 , kostea viimepäivien kuuroista ja tuulta 2m/s.

Ajoissa mänin vetelehtimään kisapaikalle jäähallille, ku oli tuo ilmottautuminenki tehtävänä vielä. Siinä samalla "söhläsin" noijen Kymijokiviestin "Uunopaitojen" kanssa.

Janne ja Vessu hoiteli kisakahvijoo, mut jos mahollista ois ollu Janne varmaan mielellään ois tennaritki jalkoihin kietassu ja osallistunnu juoksuunki? Esa P oli kisaorganisaatijossa, eikä juossu nyt.

Uuno pääs veryttelemää hyvissä ajoin 3 varttii ennen tarttii. Mie kyykkäsin kuusen alle kuuselle tuonne vanhan uimahallin kupeelle.

Sitte autolle ja kisakalsarit ja -paita päälle ja kengännyörijen kirraus ja kentälle lähtöö oottelemaan eturiviin. Kolmen päivän juoksemattomuusjakson jälkeen tennarit tuntu keykäseltä ja kellossa vilahteli alta 4:n minuutin lukemija ja yritin vejellä käsijarruu päälle. Ei oikeen onnistunnu ku vaijeri tais olla jumissa?

Eskolanmäkeen kun käännyttiin Kotkankallionkadulta Auvo oli pari tolpanväliä miun eellä, mut homma pelitti ihan siedettävästi. Kymenlaaksontielle ku luntattii vauhti oli edelleen liian kovalla 4:20 tasolla. Auvon sain kuitenki kiinne jossakin Makkärin kohilla kun tunnelin jälkeen noustiin Kuusaantielle ja mänin saman tien ohitte. Kolarinmäen nyppylöissä Auvo kuitenki taas miut saavutti ja yhessä kinkattii tuonne Ekholmintielle saakka. Sitte mie koitin vähän lisätä vauhtii ennen sillalle tuloo, ja Auvoon sainki pikkusen rakoo ja ohittelin muutamija juoksijoita. Ahlmanintien suorat on aina tiukkaa rypistelyvä...onneksi ei ollu vastatuuli. Ravikylän Pizzerijan kohilla oli Uunon korvat taas erityisen herkällä ja kuulostelin kuuluuko taas Heikin tennarijen suhina. Ei kuulunnu (mutta lähellä oli). Heikki oli Auvon lopussa ohittannu ja Uunon piti viimosella kilsalla vilkuilla usijamman kerran taakseen onko ihan nahkalla jo Auvo tai Heikki ni ois vielä voinnu jotaki niukkaa vauhin parannusta yrittää iteki. No voipuneena siintä maaliin valuin lopulta mieki kääkkäsarjan keulilla. Tyytyväine oon kyl tulokseeni 1:35:48, kun Kouvolan reittikään ei nopeimpia ole.

Annika Lindholm voitti naistensarjan 1:38..




 


Anssi Laine oli ylivoimanen miesten sarjassa 1:12 ja rapijat, mutta Markus juoksi hienosti kakkoseksi 1:20 ajalla.

Teemu ykkösenä...

Teemu nakutteli takuuvarmasti M-40 sarjan voittoon 1:15.. Kimmo Mikkelistä kakkosena 1:21..

Markus kakkosena...

Markku juoksi ykköseksi M-40 sarjassa 1:20 ja risat ja Juha kakkoseksi ennätyksellään 1:23:07.

M-50 Uuno, Heikki, Auvo ja neljäntenä Soini, joka ei kaukana myöskään Uunosta ollu.

Erityisen tyytyväine oon siihen, että saatiin molemmat Kymijokiviestin Uunon Ontuva Elämä- joukkueet täyteen. Ja siihen, että Uuno ei ykkösjoukkueessa juokse, kun ei vauhti siihen riitä. Markun hyvä juoksu muuttanee pikkusen myös juoksujärjestyksiä.

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

6 kommenttia:

  1. En päässyt radan varteen kannustamaan, kun oli päällekkäistä menoa. No hyvinhän homma on luistanut ilman faniloisten hoputtamistakin...Onnea kääkkäsarjan voitosta toivottaa Pate.

    VastaaPoista
  2. Olihan siellä Kouvolan "aveniitojen" varsilla kovasti kannusteluu, vaikka siinä konttailun tohinassa ei kerkii katella paljo kuka kannustaapi. Kiitos kuitenki että olit hengessä mukana!

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Aimo....ikä kyllä hyydyttää. Toivottavasti nähhään kesällä.

      Poista
  4. Onnittelut VOITOSTA t.Jannen Iltalenkki Team

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos koko tiimille Uunon ja avaimienki hyvästä hoijosta. Munkit ja parit kahvit oli poikaa. Jakselemista ja kuntoutumista.

      Poista