keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Torre ja Marmaris


Mie viettelin tänää mökkipäivää, ja pijättelin sajetta. Lähin kuitenki kaatosateessa vaihtamaa tyhjentyneen kaasupullon. Venho oli yön aikana täyttynny puolilleen sataneesta veestä, ja Esteri tuuppasi samaa kamaa lissää rapijasti Uunon niskoille.

Senverta sain lapijoituu pintaa alemmas, että Uuno ja 11kg:n puteli sinne mahtu, ja seilasin mantereelle. Sitte romut ruunaan ja Satulle hermokahville ja täytekaakkuloille, mikä tälle päivälle sopi muutenki mukavasti.

Sitte Tien toiselle puolelle vaihtamaan keventynny puteli painavampaan ja takasin rantaan ja lenkkivehkeet niskoille. Muutaman kilsan jälkeen mietiskelin, että ihan Sama vaikka sataaki. Kamppeet ja retongit EI tän enempää enää voi kastua. Vetelin Teboilin nurkalta kantaten jyrkästi vasurille, ja siitä edelleen kirkolle.

Takasin kun uitettu koira-Uuno rantaan lasetteli, tuli väkisin mieleen Torre ja Marmaris. Sitte oli vaihettava vesipaisteessa vähän kuivempaa päälle ja alleki, vaikka NE jo kerkis siinä auton ulkopuolella kärvistellessä ja strippaillessa kastua lähes yhtä märiksi KU aikasemmatki rätit.....ja taas veneilemään. Vaikijaa oli taas rannasta irtautuva, KU vasta-aallokko oli kova, eikä airot tahtonnu veteen ylettyvä.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti