sunnuntai 5. marraskuuta 2023

Räkää


Koko perhanan viikko on männy tuon räkätauvin kanssa teiskatessa. Sehän alko kurkkukivulla ja ohkasella ololla viime sunnuntaina ja puolilta viikoin sitte alko kluuvarista tunkemaa kasvavassa määrin räkää ja kuiva yskäki häirittee. Rään tuotanto oli eilen illalla tähän saakka maksimissaan. Toivottovasti jo vähenis tänää ees vähän.

Normaalii pitempää on kestänny nyt toipuminen. Ulkona oon jo vähän käynny pyöräilemässä, mut juoksemaa ei oo tarvinnu lähtee keuhkotautisena. Eka pyöräily oli keskiviikkona pakon sanelema, ku jääkaapissa oli pelkkä valo jälellä. No Mercadona oli tietysti kiinni jonku Siestan tai Fiestan takia ja piti polkasta Cortes Valencianan Lidliin saakka. Se oli onneksi auki.

Tuonne Los Montesinosin vitoselle oon kuitenki ilmottautunnu? Jos tästä muutaman päivän jälkeen pääsee juoksemaan, jää juoksuharjotukset vajaaseen kolmeen viikkoon...heh...no onha sekii parempi ku vajaa kaks viikkoo.

Ilmat ollu koko aika aurinkoiset ja lämpö pysytelly mukavasti yli +20 asteen, joka näyttää jatkuvan seuraavt 10pvää ennusteen mukaanki. Muutama pvä ollu yli +25 asteenki. Tämmöstä vuntsailee Uuno aurinkoisena aamuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti