tiistai 31. lokakuuta 2023

Huonot harjotukset

Pistin nokkani ulos ja kattelin Mölinäpuiston ja Santa Polan suuntaan auringon nousua.

Joo hyvien harjotusten jälkeenhän tulee sitte huonot harjotukset. Toissapäivänä ainut liikunta oli ku käytii pyörillä Peltomarkkinoilla. Matkaahan sinne tulee jotaki reilu 7km mörskältä. Alko vähä tuntuu, että veto loppuu Uunon vieteristä, ja niihä se sitte loppuki. Tuli kurkku kipeeksi ja alko vähä viluttelemaa. 

Koko eilinen hieno +23 asteine ja aurinkoinen päivä tuli kyykisteltyy sisätiloissa. Yhen koneellisen sain pyykkii pestyy, ja neki on vielä nyörillä, vaikka on olleet jo rutikuivia eilisestä asti.

Toine riesa tuon vetelän olon lisäksi ilmaantu, kun makuukammarin persiaanan eli sermin vetonaru rämpsähti irtipoikki. Oli jo niin haurastunnu, että ihmeen monta päivää se kuitenki kesti. No onneksi sitä vielä voi käyttää ku on pätkä vielä jälellä.

Tuon olohuoneen persianan kanssa saa Uuno hyvät voimaharjotukset samalla kun sitä joutuu liikuttelemaan. On niin perhanan jäykkä että parikytäkilosella Uunolla on täys työ vetää se ylös. Pitäs kyl muutenki tehä ainaki yks konsultaatioretki Guardamarin asunnonvälitysliikkeen tiloihin, jotta sais neuvoteltuu selkeet, molempia osapuolia tyydyttävät toimintamallit tulevaisuuteen.

Konsultaation aihelistalla on mm. seuraavia aiheita noijen persiaanojen lisäksi: ilmalämpöpumpun asennus, avaimet ja pakastimen tyhjennys ja pyykinpesukone. Nää ongelmat on kyl ihan "normikauraa" Uunolle monien vuokrakämpissä asumien vuosien jälkeen. 

Tänää on tavotteena käyvä ainaki Mercadonassa ja ehkä samalla Farmaciassa? Eli ainoo tavote on saaha nyt ohentunnu olotila vähäsen paksummaksi, jotta pääsee normaaliin ja mukaviin arkirutiineihin käsiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti