sunnuntai 26. marraskuuta 2023

XII 5k y 10k Los Montesinos.Contra las Violencias Machistas.26.11.2023

Mukavasti oli "heimolaisia" tänään liikenteessä. Jarmo ja Ritva puuttuu. Olivat torsaalijonossa.

Saattelin jälkikasvuston aamulla aikasin pirssiin, kun oli jääpuikkojen keräilyyn lähettävä. Kovasti tykkäsi täällä olla viikon "elpymässä" ja "valohoijossa", niinku Uuno ja moni muuki tykkää.

No sitte kiivaasti sporttista retonkia alle ja päälle ja reppu sojossa naapuriin Joren ja Hannen tykö. Niijen naapurit halus ja lähtee kattomaan kisoja ja osaalistumaan järjestettyyn kävelyyn hyvän asian puolesta. Suomessahan on myös kova rutina kaikenmoisesta asiattomasta häirinnästä, jota jotkuu harrastelee toisten mieliharmiksi.

Auto jätettii normipaikoille, ja koko seurue torsaalisalonkiin hakemaa torsaaleita. Miehän sen jo kipasin eilen Kankeella niinku Vetoketjumieski oli tehnny.

Verryttelyy ja muuta monojen ja leukaperien venytystä ja takasi autolle vähentämää vaatekertoja. Pari t-paitaa jätin kuitenki päällekkäin vilusen ruumiini suojaksi, Benijofarin mustan rätin "hineeksi" päähän, ja erittäin resuset ja reikäset mustat hanskat käteen. Syy näihi varotoimenpiteisii oli karkia kurkku, eikä se kyllä koitoksesta yhtää paremmaksi muotoutunnu. Se oli arvattavissa.

No sitte lähettii paukkujen, kanuunoijen ja muijen äänitorvilaitteijen säestämänä matkan tekoon. Miulla oli vitonen vaan kyykättävänä. Alkumatkahan on alamäkivoittosta, ja Uunon oli TAAS kerran vaikia arvioija vauhtia. No rapijasti mäni alle kykyjen. Eka vilkasu näytti alle 5min/km tahtia. Parhaimmillaan keskitahti oli 4:42....no sitte tietysti vastaavasti ku tasaselle ja hiekkapätkälle päästii ni takkii alko tulemaa, ja "lunta tupaan". Hitain kilsa oli kolmas (5:12/km).

Siintä kuitenki viimeset pari kilsaa oli vähän nopiampia ja viimene 4:59/km. Loppuaika 24;48 tahilla 4:57. 

Heimoväen liikunnalliset riennot mäni kokonaisuutena hyvin. Hanne, Jarmo ja Uunoki yletyvät jumittelemaan ja kaikki onnellisina maalissa suorituksensa jälkeen. Vetsku oli myös jumiehdokkaana ihan loppumetreille myös tuloksissa, mutta joku sekaannus oli käynny, ja Vetsku joutu tyytymää neljänteen sijaan lopullisissa tuloksissa.

Kiitos suuri kaikille mukana olleille ja Jorelle kyyvityksestä! Kyl oli vaihteeksi mukava Uunonki osallistuu kisaan "lapun kanssa".


Jumitukset alla:

Maalikuvat alla:


Kuvia otti ainaki Sari ja Jore.

6 kommenttia:

  1. Onnittelut vielä koko Suomalaisjoukolle!
    Siellä sitä vain palloillaan shortseissa ja t-paidoissa, meillä täällä Rovaniemellä pakkasta yli -20 astetta, ja päivän mittaan on luvattu asteiden kiristyvän,

    VastaaPoista
  2. Kiitos Ola! Eipä juuri kademieli täällä pääse yllättämään ku teijän perän lämpöjä ja muuta jäätä aattelee. Mukava oli kyl eiline pävä. Ja tää näyttää samanmoiselta. T.uuno

    VastaaPoista
  3. Onnittelut Uunolle. Viis kilsaa on pitkä matka juosta yhtäperään. Tietää Pate.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Pate, nii se oli hiippaillakin. Jore otti videonpätkän, ja siitä selviää, että juoksu oli jo kaukana Uunon hiiviskelystä. Tsempit sinne eloon. Pikkuhiljaa jo ruvettava valmistautumaan henkisesti Iglun tekoon Joulutauolla. T.uuno

    VastaaPoista
  5. Kattele vaikka tämä video, pääset seuraavan kisan tunnelmaan.
    https://www.youtube.com/watch?v=C650uOanHl0

    VastaaPoista
  6. Heh...joo, hyvin pääs tunnelmaan, kiitos. Ehkä mie lähen kattomaa ennen tuota kisaa yhen kisan tuossa viikolla? Kovasti on kyl kaikenmoista hoijettavaa kertynny näille loppupäiville. Ja henkisesti pitäs valmistautuu välihousujenki päälle laittoon...hyi hitsi. T.uuno

    VastaaPoista