maanantai 7. marraskuuta 2016

XI Media Maratón, 10k y 5k Villa de San Javier. 6.11.2016

Kääkkä käänti kylkesä ja muutki luut pystyasentoon vartin yli viis. Elektroniikka oli aseteltu ääntelemmää kuuvelta, mutta harvon sen apuun tarvii turvautua.

Paljo oli touhuu ja virittelyy kamppeijen kanssa. Repun voin jättää hotellille ja siitä oli suuren suuri apu. Kisapaikalle otin vaan Lidlin muovikassin, ja siinä vaan juomapullot, ja "nitropurkkini", joka sisältää hedelmäsokeria, sekä joskus palkinnoksi saamani "tissiliivit". Niistä en luovu missään tilanteessa. Sisältönä passin kopio, hätävarakassa ja Nokian vasara.

Varttii vaille kaheksan mänin respaan, ja jouvuin herättelemää unenpöppöröisen mieshenkilön. Jätin repun sinne, ja lupasin iltapäivällä kisan jälkeen tulla sen hakemaan.

Hyvät oli taas kinkerit.

Lähin kankeesti kyykkäämään pitkin Avenida Mar Menoria kohti kisapaikkaa. Koukkasin sitte Calle Alcantaralle ja siellä kymmenkunta Miliisiä piti ratsijaa. Varoiksi selitin omanki kyykkäämiseni syyn ja onnentoivotukset sain mukkaani ratsijamiehiltä.

Miullahan oli jo kaikki tarvittava kama mukana, numeroita ja sippiä myöten ja ainut selvitettävä asia oli paikka, johon voin Lidlin kassini jättää kisan ajaksi. Siinähän miulla oli vaan sisältönä ylimääräsiä rättilöitä.

Neljältä eri henkilöltä paikkaa kysyin ja sain neljä eri vastausta....hyvät tuli taas ees-taas-kävelyt uimahallin ja urheiluhallin välillä....heh reitti alkaa jo käyvä tutuksi. Paikkaa ei kuitenkaan Uunolle kukkaa saannu ilmotettuu.

Mukava on Uunon tuolla seassa "sählätä", vaikka kaikki ei aina helpon päälle onnistukkaan.

No sitte tuli kisapaikalle tuo eilen tapaamani Belgialainen Paul Mertens. Se ehotti, että voin jättää reppuni sen autolle, ja sillee tehtiiki. Hieno homma!

Siinä aloteltii sitte verryttelyhommat. Jalat oli melko väsähtäneessä kunnossa. Lähtöaika ku tuli, lähtöö ei kuitenkaa aikaseksi saatu, ja juoksijakolleegat alko jo lämpenemää ja viheltelemää, että miks ei päästä lähtemää.

No sitte tuli yks kisaorganisaatijon johtoporrashenkilö, ja päästii lähtemää huutolähetyksellä. Ilmahan oli +20 paikkeilla, mutta tuulenhenkäily oli navakka 10m/s.

Reitti ei ollu kyllä nyt tuo mikä netin mukkaa ois juostu. Avenida Mar Menorilta käännyttii nyt tuolle sotilasalueelle, jossa oli joka mutkassa sotilaat kytiksellä. Eksymää ei päässy kukkaa uunompikkaa henkilö.

Paul Mertens, M50- sarjan voittaja. Maratonin ennätys 2:35.

Miun hotellinki ohi painettii pari kertaa pitkin tuota Calle Maestree. Alun otin rauhallisesti, ja silti oli väsynyttä juoksu. Liikaa happoo jaloissa, ja vissiin liijan vähän päässä.

Jotenkuten kuitenki hoippuroin tuonne 18km:n kohille, ja sitte alko ylämäkiosuus tikkusuoraa ja pitkää Avenida Mar Menoria ja vasten kovaa vastatuulta. Usko meinasi loppuu ja viimone kilsa oli erityisen vaikija.

Maaliviivan ylitin sitte vihdoin mieki. Aika oli 1:36:23, juostu matka 20,654km keskivauhilla 4:40. Sillä siivuttelulla olin F(M60)- sarjassa kakkosena. Patriciolle, joka voitti F-sarjan, hävisin reilun minuutin. Oman kellon tatan perusteella näyttäsi siltä, että lenkuran mitta oli rapijasti vajaa?

Oukijalla M60- sarjan voittaja Patricio. Uunolla näyttää jääneen Ruova-Uunon minimekko päälle. Yksvärine ois saattannu sopija paremmi tilanteeseen. No ei maha ennää mittää.

Paul Mertens voitti komijasti oman sarjansa D(M50). Onnittelut ja kiitokset muustaki avusta! Kisan jälkee Paul kävi autolta hakemassa miun Lidlin kassin ja kassi oli maaliviivan jälkee heti miun käsissä.

Jumitteluseremonijoijen jälkee mie hyvästelin Paulin ja Patricion ja tarttasin Kankeen kohti Mar Menoria ja kohti K-Hito -hotellija....suosittelen, jos tarvii katon pään päälle ja hetekan sen alle. Sieltä painelin taas keittiön kautta ulos vastapäiselle kavulle, ja sieltä löyty miun sisäänheittäjä ja sain reppuni ja kiittelin kovasti mukavaa palveluu ja sisäänheittäjä heitti miut nyt ulos reppuineni.

Pirusti väsytti (ja väsyttää edelleen) ku Kankeen satulalle itteni kampesin. Reppu paino olkapäitä ja kova tuuliki oli vaihtannu ikävästi suuntaansa tuonne luoteen puolelle eli sivuvastasesta puhalteli. Jatkoin kuitenki sitkijästi Pyhälle Pedrolle, vaikka mieli kyl teki kovasti pysähtyy johonki lähes täysistä rantasaluunoista.

Kääkkäsarjan jumittelijat.

Mutakylpylän jälkee toppasin Kankeen, kun sen menohalut näytti jo tyssäävän tykkenään. Kaivoin juoksijanpolsasta sämpylän ja pikkupullollisen vettä. Niillä sain Kankeen konini taas hitaasti liikkeelle.

Vähän päästä Pressa-Mikko pyyhälsi kilpurillansa rinnalle....heh...siinä hitaassa vauhissa hetki rutistii, mut Mikko koukkasi Mojonin piitsille "tuulensuojaan". Mie jatkoin Kankeella vastatuuleen pitkin 332:sta.

Mörskälle kuitenki pääsin vielä tän päivän puolella, ja syömingit ja juomingit on jatkunnu. Saa nähä tuleeko unihommista mittää vai jatkaako kintut vielä toimintaansa ja nukkumisesta ei tuu mittään?

Mukavanraskas oli tääki päivä.

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

8 kommenttia:

 1. Onnittelut hyvin oli juoksuretki taas menny.
  Tuo palkintopallikin niin korkea että heikkopäisiä varmaan hirvitti.
  Aamun -10 asteen pakkasessa käveleksin kuntosalille tunniksi vetelehtimään, loppupäivä työnmerkeissä.
  Se virallinen eläköitymispäivä on 20.11, tai siis firman poistuminen yritysrekisteristä, silloin on työpallo irroitettu jalasta.
  Ja nälkäkuleman uhka senkun lähenee.

  VastaaPoista
 2. No kiitos. Ratevastihsn tuo taas mäni. Johan sie oot ja sen eläkkeesi moneen kertaan ansainnu. Onnellisia eläkepäiviä. Täällähän kyllä on halpaa läskijä riittämiin, jotta nälkäkuolemasta kyllä pitäs selvitä. Jakselemisija.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hello,

  I'm back home in a cold Belgium,it was nice to meet you.

  We see eachother back at a running race in Spain,I do not now when my next race

  in Spain but I'll let you now

  See you

  Greeting Paul

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I do agree you. It was a pleasure to meet you. And of course many thanks for your kind help. I hope your trip to home went well and hopefully you pass the chock the cold weather probably caused yourself.

   Hope to see you soon in the future.

   Jukka

   Poista
 5. Hei,
  I try the picture of us together to post on your blog,but that does not work.
  The pictures is on my facebook.
  Tervehdys
  Paul

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I couldn't find it. Could you send it ro my e-mail address: j.villanen@hotmail.com

   Poista
 6. Hei Paul...heh..it is obvious, you have started your Finnish language lessons. Well done! I will try to find it. Terveisin, Jukka

  VastaaPoista