lauantai 19. marraskuuta 2016

I Carrera Solidaria del Lazo. San Javier. 19.11.2016


Tuplasatsi-viikonlopun eka päivä valkeni kommeen aamuruskon jälkeen. Meitähän oli pari autollista aamulla sihtailemassa kohti San Javieria. Carrefourin kohalla Miliisivoimat piti ratsijaa. Takapenkillä kökkivä Uuno ja Uunon reppu saivat osakseen pitkähkön silmäyksen, mutta ei nyt muuta. Hyvä on , että ratsaavat. Täälläki yöaikana saattaa hiippailla konnan koukuilla kutovia ja likaset jauhot pussissa liikuskelevia. Myö saatii kuitenki huomenijen toivotusten ja pitkähköjen silmäysten jälkee jatkaa matkaa. Viimesen miliisiauton takana oli semmosella varustuksella varustettu miliisi, että noilla vehkeillä puhkijaa varmasti hyökkäysvaununki telaketju. Senverta isot oli piikit kapistuksessa.

Meijän joukkio.

Perille saavuttii ajoissa ja toisen auton kuski siellä jo virittäytyneenä kisatunnelmaan meitä kytisteli. Sitte mäntii porukalla meille torsaalit "tankeroimaan".

Se homma kävi säpäkästi ja lähettii sitte ajamaa Carreteera 332:sta eteen päin, ja ettimää Pasi Kuikkaa ja kahvipaikkaa. Molemmat löyty muutaman liikenneympyrän päässä olevalta huoltoasemalta.

Sitte takasi Decathlonin pihhaan 332:n varteen, jossa lähtö sijaitsi. Maali oli tien toisella puolella näköetäisyyven päässä. Paikasta ei oo ku muutama satanen tuonne parin viikon takaseen kisapaikkaan Urheilupustoon.

Aurinko alko jo mukavasti lämmittää ilmaa, vaikka pilven takana tais ollaki koko kisan ajan. Uunoki siintä rupes pikku hiljaa rusnaamaa retonkija vähemmäksi, ja verryttelyhommiin. Kierrettii reilu parin kilsan lenkura.

Urheilijakolleega tuumas, että tää paikka jääpi siintä mieleen, että täällä on hyvät "kiharantekopaikat". Senverta oli sopivaa pusikkoo käytettävissä lähes joka puolella tuohon kihartamiseen, jos semmoseen tarve äkkijä tulee.

Säpäkkää säpinätä.

Verryttely saatii vejeltyy, ja oli lähön aika. Kisan tuotto käytettään hyvään tarkotukseen: Murcian aluveen syöpälasten perheille. Ennen lähtöä oli minuutin hiljasuus, joka täällä myös sitä tarkotti. Ei määkinny lampaat, eikä keskenkasvuset koltijaiset. No sitte lähtötorvi törähti Uunon perälauvotuksen kanssa samanaikasesti, ja lähettii laukkomaan. Pikkupätkä ensin 332:n vartta, ja sitte kohti rantaa peltoalueelle.

Päivän tennarivalintoja. Oikijalla ne "raskaat".

Uunon vilkasu kelloon anto pupilille kuvan kolmosella alkavasta lukemasta....joopa- joo...tälleehän tää taas näyttää mänevän, eikä jarruu saa päälle millään. Ihan liijan kovaa mäntii kuntoon nähen. Eka kilsa tasan 4:00. Toka kilsa mäni 4:04....hyvältä kyllä tuntu vieläki mänö. Kolmas oli 4:07, ja edelleen maistu, mutta alko vähä jo tuntumaa, että ois voinnu olla vieläki keykäsemmät tennarit jaloissa.

Sitte jo käännäheltii takasinpäin ja tasaseen ylämäkeen. Neljäs 4:24 ja viijes 4:29. Viimene vajaa kilsa (935m) mäni 3:59. Maaliin ja läkähyksissä...no hyvältä kyl maistu juoksu, ja ilman tuota alkukohellusta tulos ois vielä voinnu olla parempiki. Hommaa nyt avitti se, että parina viimesenä päivänä keskiviikon pikän satsin jälkee en tehnny juur mittää. Kertaalleen vaan Pinomarissa 12-13km Kankeella.

Uunon tulos omalla Esijuoksijalla mitattuna: 25:05, 5,94km keskivauhilla 4:13. Sijotus ehkä 4. M55- sarjassa? Mahottoman hyvä juoksu Uunolta! Virallisia tuloksia ei kaikkien osalta ollu vielä saatavilla.

Hannelta homma hoituu.

Ja Vesalta kanssa.

Vesa voitti komijasti M55-sarjan ja Hanne myös omansa!

ONNITTELUT VOITTAJILLE JA MYÖS HUOLTO-OSSASTOLLE!

Kisan kovimmat.

Kisan jälkee sitte lähettii törsäämää Hannen ja Vesan voittamat ravintolaillalliset. No Jormalta ja Uunoltahan tuo homma hoitu helposti, vaikka oikijan paikan löytämisessä oliki pientä "alkuviivettä", työtä ja kävelyy.

TULOKSET löytyy varmaan TÄÄLTÄ. Kun valmiit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti