sunnuntai 20. marraskuuta 2016

II Carrera Solidaria 5K y 10K Cox. 20.11.2016

Hanne on pootijumilla "vakiokalustoa"
 
Kääkkä jäykistelee maaliin (video: Jorma):
 
"Tuplasatsiviikonlopun" toinen osakilpailu juostiin tänään kympin kisana Cox:issa. Aamulla puol ysiltä olin reppu, peppu ja muutki romppeet ojennuksessa kyytiä kyttäilemässä. Huomattavasti nopeemmi mäni matka ku Kankeen kanssa köyristellessä. Huolto-osasto oli laittannu Uunon tuntijen takapenkkiläiselle semmoset asetukset ovien lukkoihi, että ne on aukastava ulkopuolen kahvasta, ettei vaan kääkkä saa roplatuksi niitä auki ajon aikana ja kyykähä katuun ennen aikojaan. Hyvä huomio, ja huolehtiminen.


Hieno oli kisapaikalla oleva puistikko.

Sitte tultii kisapaikalle ja hajettii torsaalit ja juoksijan "lompsa" kulttuuritalolta. Sehän sisälti Suomen väreissä olevan lippiksen, muovisen juomaputelin, huulirasva- ja meikkausvälinepussin, ja luonnollisesti teknisen t-paijan. Kisan jälkee se vielä täytty voitaikinasta tehyllä suolasella leivonnaisella, banaanilla, omenalla, kokiksella, urheilujuomalla, energiapatukoilla ja muulla sälällä, mitä sinne ilkesi kukaki sissään tunkija. Tarpeeksi oli tavaraa 10€:n osanottomaksuun nähen.

Sitte käytii kahvilla, ja päälle sitte jo verryttelemää. Mukavat oli maisemat Uuno ku kävi Kuikan Pasiaki moikkaamassa ja kapusi vähän matkaa vuorenrinnettä näkösämmälle paikalle.

Maalisuora oli yli 500m pitkä. Kuva tosin suoran lähtöpuolelta.

Takatullessa jäin sitte pariinki kertaan suustani kiinni ku kapeilla kujilla laukkova Uuno oli varmasti alkuasukkaille outo ilmestys. Asukkaat kyllä pikku rupattelun jälkee näytti toipuvan alkujärkytyksestä ja toivottivat onnee kisaan.

No sitte jo kohta kökittiikii taas vähissä kisavermeissä jo tutuksi käyneen muovisen putkilon juuressa kelloo ja kaljuu hivellen. Kisa pääs alkamaa ja nyt Uunon ainova aivosolu vielä muisti eilisen kohellusalotuksen ja koitti nyt heti olla laskematta hölkkää laukan puolelle, ko siitä ei oo millonkaa mitää hyvää seurannu, vaan aina loppua kohti lissääntyvää itkuu ja tekohampahijen kiristystä.

Aukion reunalla oleva Kulttuuritalo ja sen eessä lähtö-/maaliputki.

Nyt pysy homma hanskassa ihme kyllä! Eka kilsa 4:15, johon luulin pystyväni parhaimmillani tässä kunnossa vauhin pitämään koko kisan ajan.

Sateenvarjomies kannustusjoukkoineen oli täälläki mukana.

Joreki huuteli Uunolle muistutusta alkuvauhin merkityksestä. Toka kilsa mäni myös 4:15...hyvältä tuntu. Kolmas mäni 4:12, mutta en mitään kohellusta ollu huomaavinani. Sitte pari 4:18 kilsaa. 10km:n kisa juostiin kahtena lenkkinä, ja ekan lenkin väliaika 21:06 (oma vilkasu). Sitte 6-8km: 4:11, 4:13 ja 4:16. Yheksäs 4:14 ja viimene 947m 3:58.

Vuoren takapuolella nyt kisattiin.

Lopussa pitkän pitkällä maalisuoralla kova oli espanjalaisten vitosen juosseijen ikämieskaverijeni kannustus ja kyykkäsin maaliin Uuno-täysillä...heh...hyvä oli puristus...kertakaikkijaan. Uunon syksyn paras juoksu.

Loppuajalla 42:15 Uuno oli poikasarjassa B(M45) sijalla 9. Kilsoja kerty mittariin 9,947km ja keskitahti 4:15. Saatto olla matkamittarin mukkaan ja ajanki perusteella vähän alimatka?


Kisan analysointivaihe.

Hanne oli komijasti ensin tuloksissa kakkosena, mutta sitte korjatuissa tuloksissa kolmosena. Voittajan tulos oli jäänny alunperin kononaan huomijoimatta.

ONNEE HANNELLE TAAS POKAALISTA!

TULOKSET ilmaantuu varmaan TÄNNE.

2 kommenttia:

 1. Onnittelut poikasarjan hyvästä sijoituksesta. Sen juoksijan lompsan huulirasvan kanssa
  muista olla varovainen. Kannattaa laittaa vasta kisan ja pasikuikan jälkeen, ettei tule kilpailukieltoa. Vaikkakin auringon polttamiin huulin on tarkoitettukin...tietää Pate, Norjalaisten naapuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh...kuuskolmone...varovaine ei tarvi olla minkään asijan kanssa ennää. Hetekalla huokailisin, jos oisin, ja siinä huokaillessa henki kyllä pakenee yhtä varmasti ku tuolla kisakirmailuissa. Harva satavuotijas on enää hengissä ja Uunolaskuopin ja myöskin Kalliolanki ei yhtään 200-vuotijasta...koitahan siellä kärvistellä viimesetki vuoskymmenet....kiitokset kuitenki kannustuksesta, ja sen kyl tiijen mieki, että Pate tietää!

   Poista