keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Japanialaiset

 

Tänää mankeloin Kankeella Pinomariin toimittelemaan asijoitani tietokonneen äärelle, ku tää Uunon "vasara" ei kaikkeen taivu.

Sieltä kotiuvuin kahen pinnoissa ja aurinko kärventi vielä kovasti jo muutenki ruskistunutta ja vanhaa ja ylivuotista nahkaani.

Sitte vähän juopottelua, ja lenkkivetimet ylle ja tennarit soikeina Masan mäkkeen. Siintä jatkoin LaMatan lankkupaanalle, jossa tuli vastaan tuttu suomalaisparivaljakko. Mie vetasin liinat kiinne, ja vartin verran siinä rutistiin.

Sitte jatkoin matkaani markkinapaikalle ja siintä vähän pakitellen luonnonpuiston portin vesihanalle. Ryystin posket lommolla kyttyräni vettä täyteen, ja jatkoin luonnonpuistoon muutaman kilsan verran. Siintä takasin luonnonpuiston portille, ja taas posket lommolla kyttyrän täyttö.

Siinä täytellessä kyttyrääni miun kimppuun hyökkäsi tila-autollinen Japanialaisia. Kyselivät Laguna LaMataa, ja siellä olevaa mutakylpylää. No mie sanoin, että se Laguuna on tuossa muutaman kymmenen metrin päässä, mutta ikinä en oo mutakylpylää kyllä tälläpuolen Lagunaa nähnny. Tällä puolen on luonnonpuistoalue, ja monet kyltit kieltää rantaan asti menemisenki monessa kohen.

Toisella puolen Lagunaa oon vieraillu aika harvon, mut en oo kyl kuullu, että sielläkään mutakylpylää olis. No kyl mie ne sain senverta talttumaan, että ne ei ainakaan luonnonpuistoon lähtenny mutakylpemään....

Siintä mie jatkoin LaMatan kautta Masalle, ja Nobelin Alfredilla vetelin päälle kymmenkunta ripijämpää vetoa alamäkkeen jo hyvin lämmitetyillä luillani ja sain reilun 15km:n mittasen lenkuran keskivauhin tippumaa nelosella alkavaan lukemaan...nytte saapi tennarit pari päivää "tuoksahella" nurkassa.

Nytte vielä iltakahvit ja sitte heilahutan itteni suihkun kautta hetekalle haisemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti