tiistai 22. marraskuuta 2016

Tiikerinnahkanen

  

Pottuja ja porkkanoita keittelin, ja muutaman postin heittelin. Muutama päivä on männy Leopardin nahkasen päiväpeiton metästelyssä. Tänää sitte heittelin sen suhteen hanskat ja pyssyn naulaan ja lopetin metästyksen.

Semmosen kisuliinin värine "Colcha" on kyllä nähty jossaki näyteikkunassa, vaan ei näy enää. Homman eteen mie oon parikytä kilsaa rampannu Ramon Galludin, Concordian ja Caballero de Rodasin kujia keskustassa ristiin ja rastiin, mutta tyhjät on käet edelleen. Kolmella kympillä se ois sillon lähtenny, mutta nyt ei löyvy enää koko puotija, tai sitte viimene nahka on myyty näyteikkunasta.

Löysin tänää yhestä liikkeestä tiikerin värisen "nahkan", mutta eihän siitä perhana Uunonkaan manaustaijoilla saa leopardin väristä millään. Hinta ois ollu 39€.

No niitä Leopardi-kissojaki on niin vähän ennää nykysi, että pitäkööt nahkansa, vaikka se miun metästämä nahka tais olla kankainen ja vaan väritelty leopardin väriseks.

Uunon kurkkuva jo pikkuhiljaa alkaa kuristaa tuo Perslantijan kylmyyteen lähtö. No mukava on kuitenki jälkikasvun kasvamista käyvä kattomassa. Onhan tässä vielä muutaman viikon verran aikaa sitäki surkutella, jos ei muuta "märehtimistä" löyvä.

Kohta mie hetkahan hetekalle ja edelleen ilman sitä Leopardinnahkasta päiväpeittoo...

2 kommenttia:

  1. Onnittelut Los Montesinos
    http://asuspuestos.com/diploma/20161127_1030-180155?dorsal=35&evento=180106

    Raporttia kisasta ooteltu, ei vain kuulu.

    VastaaPoista
  2. Heh...persuksillehan se taas mäni...se aina vähän "viivästyttää" raportointia. No ilmottauvuin sinne Molinsiin kuitenki, vaikka sivut näyttää, että Uuno ei oo maksannu osanottomaksuu. No kohtahan se sinneki pukkaa lähtöhikijä pintaan.

    VastaaPoista