sunnuntai 27. marraskuuta 2016

VI 10K y 5K Villa de los Montesinos. 27.11.2016

 
Onnittelut Vesalle pokaalista!

Aamulla päristeltii Vesan kyyvillä tuonne toisen suolajärven taakse Los Montesiinosiin juoksemaan kymppi. Tarjolla ois ollu vitosenki mittasta "pikamatkaa", mut kymppi sopii jo väljille ja huonosti kiihtyville veteraanoille paljo paremmi. Oishan tuolla Los Alcazaresissa ollu tarjolla vieläki paremmin sopivaa kisaa (mut ei ehkä meille?) aina 100km:n matkalle saakka ja tasoki ois ollu MM.

Los Montesinoshan on tuossa "kävelymatkan" päässä ihan likeellä. Täältä sinne tulee reilu 10km matkaa.

Kisakeskushan on vanhassa ja tutussa paikassa.

Aamu oli ihanteellinen juoksuhommiin, kosteeta ja pilvessä, liki 20 astetta, ja hivenen tuulta. 10km:n kisahan juostaan kahtena vitosen lenkkinä kylän raiteilla. Alussa satakunta metrii loivaa nousuu, sitte noin 1,5km loivaa laskuvoittosta tietä ja sitte vähän tasamaata ja loppu pari kilsaa sitte nousuvoittosena lähtöpaikalle. Kisan erikoisuus on siinä, että siihen sisältyy yli 70kpl ysikymppisiä mutkia.

Numerolaput hajettii ja sitte verryttelemää. Sitte taas takasin auton peräkontille ja ylimääräset rätit niskoilta ja lähtöaluveelle jatkamaa lämmittelyy.

Lasten sarjoissa on kyl meininkiä jo ennen lähtöö.

No sitte oli lähön aika, mutta 10min ooteltii polliisiautoo, joka oli kateissa, mutta sitte se kaasutteli lähtöputken alitte ja juoksijoijen oli tilaa annettava autolle, ja samalla se sai myös raikuvat aploodit ja kannustushuuvot lisäksi.

No sitte tarttimerkki saatii ja lenkuttamaan. Eka vilkasu kelloon oli 3:50 ja rapijat...liijan kiivasta oli alkutaival, mutta pysähtyäkään ei voinnu. Toka vilkasu jossaki 500m:n kohilla...heh...edelleen alle 4:n minuutin. Ei hyvä ensinkään. Sitte piti jo pistää jalkajarru käsijarrun lisäksi juoksuun. Eka kilsa 4:04 tahilla.

Ei meinaa homma pysyä oikeen "kasassa".

Siintä ku sitte kylille päästii, vejeltii viijes kilsa 4:23.....ja kuuves samoille lukemille, vaikka suurin osa on loivaa laskuvoittosta tietä. No yheksäs kilsa oli sitte hitain 4:29. Persuksillee vähän mäni tän päivän kinkkauskilpailu niiltä osin taas kerran.

Aika oli Uunolla 43:59, keskitahti 4:19, ja kilsoja 10,226. Sillä tuloksella olin 6. M50-sarjassa.

Siinä on vähän tekemisen mallia vanhemmillekin.

Vesa kepitti nyt kiivasti toiseksi myöskin ylivuotisena M50-sarjassa, vaikka ei myöskään ihan satarosenttisessa iskussa tänään ollu.

ONNITTELUT VESALLE KAKKOSPALLISTA!

Sitte ooteltii pyttyjen jakoo ja sain manattuu vesisateen aikaseksi. Sitä ei oo kyllä näillä nurkilla paljo näkynny viimekuukausina. Vesa käi kumartamassa pytyn pois ja lähettii Punta Marinan JYSK:iä kattomaa. Puoti oli pystyssä, mutta "portit" oli kiinne, ja lähettii ajelemaa Torreviejaan.

Ois voinnu tennareita ja päivän paljo huonomminki kulutella. Taijan keitellä kahvit tässä yön valvomista ootellessa.

Kisan TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

2 kommenttia:

  1. No hyvinpä Uuno tuon rupeaman tiivistit! Ei ihan täysillä käyty kisassa eikä JYSKissä. Ehkä seuraavalla kerralla ollaan ISKUssa.

    VastaaPoista
  2. No semmone ois kyllä tavotteeksi laitettava, ainaki tuo alkuvauhin taltuttamine pitäs jotenki saaha paremmin hallintaan. Mistä sen ISKUn nyt tähän hätään löytää, kun tuo JYSKi ei näytä oikeen toimivan. No jospa se vielä joskus...

    VastaaPoista