keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Veteraanoryhmä


Pari yötä on nyt männy niukoilla nukkumisilla. Viime yönä mörskän muonavahvuus lissäänty yhellä ku Ola rantautu Alicanten rantavesille lentoveneellä.

Mie kytistelin Alicante Airport Arrivals:in sivuilta, miten Olan "veneily" etenee, ja millon ois oikija aika lähtee Alicanteen hoitelemaa veneilyretken viimene siivu Torreviejaan.

No hyvin pelitti vekottimet ja oltiin just sopivalla ajankohalla lentoveneaseman parkkitalossa, ja sieltä lompsittii tuloaulaan. Sitte kolmen hengen Veteraano-ryhmä kyykkäsi pelihalliin, jossa ei "ykskätisijä" ollu ainuttakaan, mutta seinustat oli pullollaan pelikoneita, joihin piti syötellä noita parkkilippuja, jos mieli jevospelillä päästä veneasemalta ulostautumaan muualle maailmaan.

Siinä sitte kolmistaan saatii yks kone heti kättekyssä sotkettuu semmoseen sykkyrään, että se ei Uunon roposija sisällensä huolinnu, ja piti vaihtaa konetta. No samalla se oli mitätöinny koko pysäköintilipukkeen, ja sitä ei ennää hyväksynny muutkaan koneet.

Koneen kylkiluijen välliin ilmaantu sitte teksti, että ota yhteys kabinettihenkilöstöön. No täähän oli kyllä ennakoitavissa, että joku homma kyllä heittää kun Veteraanot on yksiksee ilman hoitohenkilökuntaa liikkeellä.

Onneksi oli vielä kabinettihenkilökuntaa paikalla pelihallin toisessa kabinetissa, ja saatii lippu uuvestaa herätettyy henkiin ja maksettuu meijänki parkkeeraukset.

No sitte tultii turvallisesti hyvällä kyyvillä Torreviejaan ja Veteraanoryhmä jakkautu kaheksi. Mörskällä sitte tuli lissää epäselvyyttä, ja yötä jatkettii kolmeen asti kahvii keitellen tänää sitte jatkettii niijen epäselvyyksijen setvimistä....heh....räväkkä oli alku, vaikka nyt kyllä väsyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti