tiistai 8. marraskuuta 2016

Eutanasia- aloite hyvän kuoleman puolesta. 7.11.2016

Harvon mie minkää asijan takija höyryilemää ihan toiminnan asteelle rupijan, vaikka mieli kyllä kiihtyy nollasta satasee monasti aika ripijästi. Paljo rippeemmi nykyvää ku tennarit.

Nyt kuitenki luettuani uutisen tuosta otsikon kansalaisalotteesta, joka koskee Eutanasiaa, otin heti pankkitunnukseni, ja rupesin omaaki kannatustani asijan eteen kirjailemaan.
Oli siellä jo lähes 11.000 nimijä (ja parin tunnin päästä jo 12,5 tuhatta), ja tuo tarvittava 50.000 nimmee kuuvessa kuukauvessa tulee varmasti täyteen ennen takarajaa.

Miun mielestä ei täällä minkään elukan, eliön tai olion eikä ihmisenkään tarvisi tarpeettomasti kärsijä ennen kuukahtamistaan, kun nykytekniikoilla on mahollista sitä kärsimystä lievittää.

Sen kyllä hyvin ymmärrän, jos jonkun etikkka yhellä iillä kirjotettuna ei sitä hyväksy. Myö kun nuo omat rasitteemme saahaa jo lapsena tai nuorena, ja niitä on vaikee, jos ihan mahoton vanhempana kovasti muutella.

Jos Uunoki ois vaikka syntynny jonneki autijohkoon saarimaisemaan, joka ois eristyksissä lähes täysin muusta maalimasta, ja jos siellä vaikka muutama kymmenentuhatta vuotta oltasi kerta viikkoon käyty vaikka katajan kylkee nuolasemassa, ni aika vaikee vois olla tuota viikottaista nuolasuu yhenäkin lopettaa.

Vois olla, että Uuno ois joutunnu yöaikaan lähtemään kerta viikkoon katajaa etiskelemää, ja salaa nuolassu, jos katajapuun jostaki ois löytänny.

Jos joku on tuosta Eutanasia-asiasta Uunon kanssa samoilla linjoilla, voipi tuon kansalaisalotteen käyvä kannattelemassa seuraavasta osoitteesta:

https://www.kansalaisaloite.fi/fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti