sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

XXIII Medio Maratón Ciudad de Cartagena. 06.03.2016.

Kovat oli taas hulinat ja jytinät Cartagenan puolikkaalla.

Hoh-hoijaa...kyllä ramasee. Siinä päälimmäiset tuntemukset, ja hetekka vetää puoleensa niin maan perusteellisesti.

Syyhän tähän olotilaan on tuo aamupäivällä silpastu Cartagenan puolimaraton.

Meitähän oli tänään juoksuvuorossa puolikkaalla Ola, Petri ja Uuno. Mikko juoksi vähän lenssusena tuon lyhkäsemmän matkan, eli reilun 10km. Meillä oli tarkka matka vähän "hakusessa", mutta yli kymmenen oli matka. Kannustusjoukkueki oli nyt mukana Sarin ja Emilian vetäminä.

Oman tössimiseni alotin tänään jo hyvissä ajoin, eli kello 5.30. Eilen kaheksan jälkee hetekalle, ja sittehä se herätti valvomaan jo varttii vaille kaks, ja peli oli unien osalta pelattu.

Tuo tössimisjuttu oli se, kun aamu/yölenkillä testasin Karmeen esijuoksijan auto-stop toimintoo. Jo ennakkoon oli miulleki selvää, että 2,5km:n normiverryttelyssä, josta n.1km kevyttä ja lyhyttä VL:ää ja loput kävelyy, tuo auto-stop ei oo käyttökelpone. No kokeilla piti, ja niinhä siinä kävi, että en muistannu Esijuoksijaani saatella alkuperäsiin asetuksiin...Pässi mikä pässi ja semmosena pysyy!

Ryhmäkuva jäi nyt ottamatta. Ola ja Mikko jarrujuomien kimpussa.

No kisapaikalle saavuttiin ja dorsaalit jonoteltii. Passin esittämisvaatimus on lissääntymääm päin, vaikka juur millonkaan sitä ei kysytä. Nytte kyseltii. Numerot kyllä irtosi ilman passiakin.

Sitte lompsittii takasi autolle. Polliisi oli sakko- tai muuta kehotusta just kirjottelemassa ku autolle kerittii. Myö oltii ison auton kanssa parkissa ison vanhustentalon eessä, mitä ei oltu huomijoitu, mutta polliisi suhtautu ymmärtäväisesti ja auton siirto poikittain toiselle puolelle parkkialuvetta piisas. Perslantijassa moinen siirto tuskin ois onnistunnu ennää?

Sitte "sipsijen" virittelyt ja kisarätit niskoille ja verryttelyyn, ja hyvissä ajoin ihan lähtötötterön eturivin tuntumaan. Olaki siihen vierelle kohta ilmaantu. Kelihän oli lähössä 12-15 astetta, mutta tuulta oli luvassa 11-13m/s ja täysin aurinkoista niinku lähes aina.

Matkantekkoon lähettii kovalla kyyvillä...Uunolle vähän liijanki kovalla. Olan selkämys kaikkosi jo horisonttiin lähtökiihytyksessä. Mie mulkasin kelloo, ja se näytti 4:18 lukemija...liijan kovvaa mäntii. Koitin siinä saaha jarruliinoja tiukemmalle, mut vaikeeta se on aina alussa.

Tuonne 15km:n kohille jaksoin vauhtii pittää yllä, mutta sitte tuli taas noijen jarruliinojen kanssa ongelmia. Nytte ongelmat oli kuitenki päinvastasia mitä alussa. Liinat tuppasi koko ajan laahaamaan päällä, ja välillä veti ihan jumiin ja vauhti oli sen mukasta. Viimeset 6km oli enää henkiinjäämistaistelua. Tosin nuo kävelykatupätkät on kyllä väsyksissäkin hyvä kepittää, ku ei tuule ja "katsomohenkilökunta" on niin liki kannustamassa.

Maalisuoralle mieki siitä vihdoin "kanttailin" tennarit vinossa toispuoleisella traktoriaskelluksella perinteet kunnijassa pitäen, niinku kuuluukin.

Maalissa on sitte joka puolikkaan jälkee esissä armoton "syleksiminen", ku rutikuivat limakalvot huutaa nestettä ja voiteluu, ja siitä syystä Yrjö-pojan visiitti on aina likeellä.

Maalialuveella lavetit oli notkollaa erilaista juomaa ja muonaa. Kyllä siinä tais "jokunen" olutkippoki tyhjentyy ennenku riutunut vanha runko vähän oikeni.

Raskaan urakan jälkee oli hyvä nautiskella vähän ouvonki makusta "hedelmäolutta".

Sitte Olan kanssa istuttii Pootijumin vierustalla ja ihmettelin ku oma ajanotto heitti 7 sekuntii järjestäjien ajanotosta. No Ola sitte huomautti, että taisit jotaki aamulla "testailla" sen auto-stopin kanssa...jäikö esmerkiks päälle? No mie roplasin väliköt auki ja päällehän se perhanan stoppi oli jäänny...voi perrrrr. Siinä oli selitys tuohon vähän liian suureen eroon.

Olli taas ykkösenä. Nyt oli tyylinä jakaa yhtäaikaa naisten ja miesten saman ikäryhmän pokaalit.

Olli paransi taas juoksuaan ja aikaa ja voitti M65-sarjan. 1:27:15 aika tuossa tuiverruksessa oli taas mainijo suoritus. Petri on petrannu myös kovasti ja nyt mäni jo 1:40 rikki (1:39:58!). Mikko otti lunkisti ja juoksi keskivauhilla 4:28 helposti kisan (tuloksiin en vielä pääse käsiksi?). Oma juoksu oli alussa liian vauhikasta, mutta tulokseeni 1:33:33 oon tyytyväine ja se lipsahutti miut kakkoseksi ja "jumille" M60-sarjassa.

Mitä mustempi naama, sen paremmin juoksu kulkee. Nyt on kaikki lähiseuvun kenkälankkipurkit Uunon hallussa....näköjään.

Kovasti oli mukavaa tälläki kerralla.

Lähtöpaikan vieressä oli puolenkymmentä appelsiinipuuta oksat notkollaan etelän hedelmää.


TULOKSET laitan TÄNNE, kun ne on julkasukelposija. Pitkä oli tulosten metsästys, ja nyt ne on Uunonki kateltavana!

Crono3- sivustolta niitä en voi katella. Alla vähän setvintätietoa asiasta:

(Ei voi Uunon "vasaralla" tuloksia kattoo....laitoin postia CRONO3:lle). Vastaus tuli nopeesti: El complemento de carreras esta optimizado para PC.
Un saludo
Mikäli oikein ymmärrän, teksti tarkottaa sitä, että tulokset on PC:lle yhteensopivia....heh...eli EI Uunon "pulikalle". Eli ajanottovirman sivustolta Uuno ei niitä saa käyttöönsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti