keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Akseli-Seppä

 
Alottelin nahkani rillauksen yläterassilla ja Vareksen lukemisen. Hyvin tarttu aurinko etenki jalkoihin.
 
Perslantijan "tärkein" uutine on näköjää ollu Akseli-Sepän vilmaushommat. Mie oon tätäki asijaa ja aikani kuluksi lukennu, pääosin Iltalehestä, ku muuhu lukemissee ei oikeen oo ollu tarvetta.
 
 Senverta rapijaa rutisemista on ollu täällä mörskälläki. Nyt tilanne kyllä muuttu, ku Ola lähti. Mörskän äänet hiljeni Uunon yksinpuheluksi kuuroille seinille.
 
Nii siihen Akselin asijaan. Siinähän lehtijen mukkaan kyse oli siitä, että Akselin talossa hetekalla oli harrasteltu muunkinlaista toimintaa ku nukkumista, ja sitte Akseli oli näitä taimintoja, joita oli toimiteltu lukusten kaksjalkasten kanssa, kuvaillu videolle ilmottamatta siitä toiminnan toiselle osapuolelle yhtikäs mittään.
 
Hommassa on kaikenmoisija kuvijoita, mutta Akseli on lehen mukkaan sanonnu, että on anteeksi pyytänny 800 kertaa. Tuohon miun aivotoiminta tarttu ku hauki virvelin kuvvaan. Miun mieleen pläsähti heti muutaman hetken takanen "Sori Siitä"- juttu.
 
Jossaki mänee kyl raja, jossa pelkkä anteeks pyytämine ei vaan piisaa, ja miun mielestä tää kuuluu jo siihe osastoo (niinku ois kuulunnu tuo toinenki), jossa tarvitaa jo muutaki.
 
Vaikka mie täällä Torrenki kujilla kolmijalkasena jouvun kuleksimaa, ja en oo juur millonkaan ihan "rattailla" kaksjalkasten ajattelun oivaltamisessa, mutta luulisin, että niitä kaksjalkasija, ketkä tähä on joutunnu sotkeentummaa homma kyllä kenkuttaa senverta, että pelkkä sananhelinä ei ehkä piisaa?
 
Urheilupinnistelyssä aamupäivällä vitonen ja vieläkin väsyneillä jaloilla? Iltapäivällä pyörälenkki vajaa 30km (Los Montesinos- Sairaala- ranta- mörskä).
 
Hetekalle siirtyminen on kahvii vaille valmis.

2 kommenttia:

  1. Hyvin on jalat ruskettunu. Mutta hyvänen aika miten on lyöty laimin säärikarvojen ajelu. Entä mitenkähän mahtaa olla hoidettuna hampaanpesut ym. muut iltatoimet? Siinä sen taas näkee kun poikaporukoissa oleillaan. Hyvä että Rouva Uuno tulee välillä piipahtamaan. T:Pate

    VastaaPoista
  2. Säärijä ei oo ajeltu, eikä karvoja ku pläsistä. Kuuskakkosen ei ennää tarvihe hampahija hinkkailla. Kruunuja kyllä pittää kiillotella ja implantteja ehostella jokunen kerta päivässä. Tuntuu välillä siltä, että tuo tyräritiläki saattas kaivata huoltoo, vai jäikö niiltä sen ritilän reunat "kotkaamatta". Toiselle puolelle yrittelin viime kesänä samanlaista ritilää, mutta hevostohtori ei Uunosta mittää tyrimiseen viittaavaa löytänny...heh...ei ollu heppu kyl ajan tasalla! Olahan joutu lähtemää Perslantijaan, ja iteksee mie täällä hihittelen kuuroille katoille. Rouva-Uunon saapumine muuttaa kyl tän Uunon ulkosen kellon- ja omanki käynnin päinvastaseksi....yöllä valvotaa ja päivällä nukutaa....heh....tämmöstä täällä.

    VastaaPoista