sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Magic Finger


Männäviikolla Ola oli tuossa naapurin Mercadonan ruokapuotissa ostelemassa "läskijä" ja muutaki suuhun aseteltavaa.

Siinä pottu-osastolla on pari vaakaa, joilla sitte ostoksija punnitaan ja kone sitte sylkee hintalapun pussin kylkee.

Vaakoissa on kuvakkeet kielitaijottomija varten ja "hiplausnäytöt" molemmissa, mikä ei oo ensinkään hyvä juttu. Toisessa vaakassa lukkee Frutas ja toisessa Verduras, eli hetelmille ja vihanneksille on eri vaakat.

Siinä on tuon hiplausnäytön takija eräätki kerrat hivelty eri tekniikoilla näytön kuvakkeita ja yritetty pinnistellä ja armoo anella vaakoilta, josko ne jonkun liimalapun ois suostuvaisija sisuksistaan sylkäsemmään.

Siinä oli ollu kolme ulkomaan eläjää tuota sammaa toimitusta yrittelemässä huonoilla tuloksilla. Ola oli aikasa eläjien touhuja vierestä pottupussi käsissänsä katellu, ja kun siitä ei mittää näyttänny tulevan, oli sitte männy kehittelemällään sipasutekniikalla oikijaa kuvaketta sipasemmaan, ja kone oli kertasipasulla sylkässy hintalapun sisäelimistään.

Ulkomaaneläjä oli ottannu Olan sipasusormesta kiinne jaa huudahtannu "Magic Finger"...heh siinäpä uus nimi kämppikselle, vaikka kyl tuo Ola (kirjotettaan espanjaksi Hola) on vielä ainaki espanjalaisten keskuuvessa paljon paljon tunnetumpi ainaki toistaseks.

Pari tuntii ku vielä jaksas valvoo, ni vois ruveta heräilemää ja keräilemää kisavarustusta kassaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti