torstai 17. maaliskuuta 2016

Käryä siellä- Käryä täällä

Tuntuu siltä, että vähän siellä ja täällä joku nykysin käryää. Nythän nuo käryvämiset on keskittynny tuonne "Itä-Suomen" puolelle.

Siellähän kärähti koko valmennus- ja touppinkista vastaava porukka, ja asetettii jonkunmoisee karanteenii.

Viimoset kärythän oli tennarinpellaajalla ja krooliuimarilla. Onhan tuolta rajan takkaa käryä ja hajuhaittaa tullu takavuosina Uunon mökille saakka, vaikka se ei kovin likeellä rajaa ookkaan.

No onhan noita käryjä ollu kyllä muuvallaki Kiinaa ja "Länsi-Suomee" myöten. Olihan joku hiihtoremmi kärynny ihan kotosessa "Keski-Suomessaki", ja talkkaritki kärytti jonkun pitemmän matkan takakenojuoksijan.

Täällä mörskälläki on jatkuva käry päällä. Uunon kestohikiset lenkkivehkeet käryää joka päivä. Ajottaista käryä aiheutuu myös niijen pesemisestä, kun tuon pesumasiinan päälle laittaa. Yhen kerran myös kärysi pakastimesta otettu, jäinen patongin pätkä ku sitä koitettii muoveille ja implanteille sopivammaksi muokata mikrossa, ja kärytysaika mäni liijan pitkäksi.

Mie vielä laitan kahvinkeittimen käryämää vähäksi aikaa ja sitte hetekalle yön ajaksi haisemaan...

Joopa-joo...alkaa jo pikkusen kärytä myös Uunon päreet...kellot rallattelee jo varttija vaille yhtä. Yhet ylimääräset perinnekahvit on kitattu, mutta hiekkasiin simmuihin ei vaan nahkaläpyköitä päälle lärpsähä...tähän ei auta muu ku valvominen...ja päreijen hiljanen kärytys.

2 kommenttia:

  1. heh heh se kahvinkeitin on tottunut muutamiin yökahveihin, nyt kun en ole niitä keittämässä, hälyttelee sinua yökahvin keittoon.
    Ei huolta siihen vanhemisen myötä tottuu, mukavahan se on yöllä nousta pohtimaan maailman menoa.
    Mulle iski kovan flunssan. niin kun lähes aina pitemmän lentomatkan jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Heh...no siltä näyttää...sama meno jstkuu. Viime yö mäni kyllä unijen puoleen ihan "harrastelun" puolelle. Sen flunssan saanti on kyl aika todennäkönen...ja hyvin sen ennustit/tiesit jo etukäteen. Koitahan parantua! Mie jatkan "taistoani" täällä.

    VastaaPoista