perjantai 25. maaliskuuta 2016

Carrera Popular Villa de El Campello 5k 10k. 25.03.2016

Tällä porukalla nyt kisoissa. Vesa ja kannustusjoukko lisäksi kisoissa mukana.

Kovasti otti voimille tänään juostu El Campellon kympin kisa. Aamulla ennen kuutta normiverryttelyt, kilsa vetoja ja 1,5 kilsaa kävelyy.

Mikko ja Pertti tuli seittemän jälkee miut noukkimaan Leonin Kallen päästä.

Siintä takatukat suorina kiihyteltii Alicanten ohi El Campellon kisapaikalle. Reitti ja lähtöpaikkaki on vaihellu eri vuosina, ja todennäkösesti vaihtuu enski vuonna?

Pertti otti osaa vitosen kisaan, ja kateltii niijen lähtö ku vitonen alko tuntii aikasemmin ku kymppi. Ennakkoon oli ilmottautunnu reilut 200 juoksijaa vitoselle ja 600 kympille. Näytti että vitosen löhössä oli kyl enempi, vaikka seassa oli myös kävelijöitä.

Vitosen lähtö.

"Vanha" Veteraano Vesa oli myös innostunnu tulemaan kympille kannustusjoukkojen kera. Näytti taas kerran mallia Uunolle, miten tossu lentää.

Vesa kommeesti kolmosena sarjassaan.

Kympin lenkki juostiin kahteen kertaan. Keli oli lämmin, ehkä +22 ja tuulta pari m/s? Kisan lähtö vejettiin ylämäkeen, mikä oli vähän outoo. Koitin ottaa alun iisisti. Puolikas kadunleveys ei kyllä ollu riittävä, ku satamääränen innokas porukka säntäsi mäen jälkeen tasaselle kadulle ja rantabulevardia kohti.

Kyyti oli alussa 4:08 vauhtii, mutta lukusat mutkat ja alun "sumput" ja kokonaan pysähykset verotti vauhtia. Toinen kilsa mäntii 3:59 rantaa kohti alamäkeen.

Eellä mäni koko aika "kaljahtava" engelsmanni, mutta kiinne en saannu millään. Rantabulevardi oli tasasta tallomista ja kovaa työtä. Sitte vitosen viimeselle kilsalle. Siinä oli nuo uuvuttavat kolme ylämäkipätkää. Perhana ku ei meinannu jaksaa.


No sitte toiselle kiekalle edelleen engelsmannin tuntumassa. Sitte jo pääsin kantaan ja rantakadulla ennen bulevardia vastatuuleen pääsin sopivaan peesiin ja engelsmanni alko jäämään. Taakse ei kärsinny nytkää ruveta vilkuilemaa ja lopun ylämäissä oottelin kaljupään ohitusyritystä, mut ei onneks sitä kuulunnu.

Maaliin kerkisin ajassa 43:22, keskivauhti 4:18 juostu matka 10,087km. Tuloksellani olin kakkonen omassa F-sarjassa (M-60). Voittaja oli minuutin verran Uunoo ripijämpi.

Kisan voittaja ja sönkkääjä-Uuno.


Vesa verrytteli ittesä alta 40:n minuutin tuloksella kolmoseksi sarjassaan. Pertti oli hienosti reilusti alle kolmenkympin tuloksella 13. sarjassaan. Mikon jalka ei juoksuu taho kestää ja joutu jättämää leikin kesken.


Tunnelmat oli taas letkeen lämpöset kisapaikalla, ja onneksi saatiin taas kanajalkalientä kaappiin, vaikka tuo pikkutetra ei siellä kauvaa kyllä vanhene. Pootijumilla jaettiin nyt myös pytyn lisukkeeksi kaakaojauheen näköstä myrkkyvä...mie sen nimesin ekan käyttökerran jälkeen "kananjalkahikiuutteeksi". Hyi hitsi oli ainaki veteen sekotettuna klimppistä ja ihan hirvijän makuelämyksen antavaa ja melkeen anto myös ylen.

Väsyneenä maalissa.

Uuno lähes kaikkiruokasena kyllä tämänki satsin yrittää suuta kohti ammentaa, mutta hyvään Kananjalkaliemeen en sitä kyllä meinaa sotkee, vaikka jotaki sen suuntasta puhetta olikin.

Vesa lupas kokeilla oluen kanssa sotkemista...epäilen kyllä vahvasti kannattaako?

Hetekka on nyt paras paikka, ku tolpillaan huikkaa jo hiukan.

TULOKSET laitan TÄHÄN, kun ne jostaki löyvän.

7 kommenttia:

  1. Juu ei. Ei toimi ainakaan Steinburgerin kanssa. Tuskin kalliinpienkaan oluiden. Eli ainakaan vettä, kananjalkalientä tai olutta ei tällä kannata pilata. Jatketaan tutkimuksia sen selvittämiseksi, mihin hittoon tuota käytetään. Suklaalla maustaminen viittaisi ravintokäyttöön, mutta eihän sitä tiedä...

    VastaaPoista
  2. Juu ei. Ei toimi ainakaan Steinburgerin kanssa. Tuskin kalliinpienkaan oluiden. Eli ainakaan vettä, kananjalkalientä tai olutta ei tällä kannata pilata. Jatketaan tutkimuksia sen selvittämiseksi, mihin hittoon tuota käytetään. Suklaalla maustaminen viittaisi ravintokäyttöön, mutta eihän sitä tiedä...

    VastaaPoista
  3. Heh....mie sain pötsinki sekasin? Se että johtuko tuosta kanjalkahikiuutteesta vai jostaki muusta ni jäi vielä epäselväksi. Voihan tuo olla tietysti jotaki meikkauksen alusvoijettaki tai jotaki perälauta-talkkia tms? Sekotin keitettyyn veteen ja se oli virhe? Ja tuon litkun juominen vielä suurempi semmonen....en miekään vielä tähän lopeta tutkimuksiani. Onhan tuota ainetta vielä kilo jälellä. Pitää kokeilla ainakin pyörän jarrupaloihin, ehkä ketjuihinki ku tuo kiinanmiehen hyvin toimiva jarrupalojen kitinänestoöljy alkaa olla loppu. Pukamiinki vois vähän sipasta jos niitä ilmaantuu. Jatketaan harjotuksia. Kyl tuolleki aineelle joku käyttötarkotus varmaan löytyy....ehkä.

    VastaaPoista
  4. Minä kerkesinkin jo huolestua kun kisoissa niin harvoin jaettiin kanaliemiä, eikä kissankarkotus makkaroita jaettu ensinkään.
    Ehkä olette kokeilleet nauttia sitä liianpienissä erissä?
    Uuno voi kokeilla meniskö sitä reilumpia määriä sisuuksiin, sillä minun palkinnoksi saamalla *mysteeriratilla*, leikkaa vain sen puuttuvan reiän sinne alareunaan.

    VastaaPoista
  5. Heh...hieno ajatus...kertakaikkijaan. Nyt löyty sille reijättömälle ratilleki käyttöö. Tuota kananjalkahikiuutteen käytön lisäämistä kyl harkihen. Vieläki vatta möyryää.Alotan nyt yhestä lusikallisesta "siedätyshoitomenetelmällä" tuon mönjän hyötykäytön, mahaa kuulostellen. Tsemppijä sinnekin.

    VastaaPoista
  6. Jep. Uuno vois olla jäljillä eli perälautatalkkikäyttö se tuli minunkin mieleeni aineksen olemuksen myötä! Mutta että suklaalla maustettu... ei oikein suomalaiseen makuun... Jättänemme kuitenkin tämän puolen tutkimukset muille saman kisasetin saaneille.

    VastaaPoista
  7. Täällä "tulokset" samansuuntasia. Ja ehkä kannattaa jättää muillekin "tutkimuslaboratorioille" nuo peräosastoon liittyvät rojektit. En oo vielä paljaaltaan uskaltannu aineeseen "ryhtyä", kun tuo vatta vieläki "mouruaa, mut sen vielä teen....jatketaan rauhassa tutkimuksia tärkiän asian selvittämiseksi....

    VastaaPoista