tiistai 15. maaliskuuta 2016

Muistipilvessä

Guardamarista tullessa piti poiketa eilen vilmaamaan katutaidettakin.

Väsytti vielä ku Väinämöistä suohonlaulannan jälkeen aamulla, vaikka unet oli ihan sikijät ja riittävän pitkät. Herätys normiaikoihin vähän ennen kuutta.

Saatto se kyllä olla Joukahainenki, joka sitä suohonlaulantaa harrasteli...en jaksa sitäkään ennää muistaa. Ikä ja "raihnat" painaa väkisin niskoja kyömyyn. Tappiomielialalle ei kannata kyllä valtaa pitemmäksi aikaa antaa.

Eilinen päivä mäni parilla lepposalla pyörälenkillä iltaan. Välissä oli Olan kanssa taksipysäkille kyykkäys. Uunovitsit pittää nyt yrittää jutella tyhjille seinille, tai pittää ne omissa ajatuksissaan, niiku ne kannattas muutenki yrittää pijellä ihmisten ilmoilla ollessa. Ne kun ei aina oikeen pure.

Eilen ku illansuussa hämärän rajamailla "syklofoonilla" Guardamarista palailin ja laskettelin pitkin Pariisin alamäkee mörskälle näin kymmenen vuuven aikana ekan kerran ku paikalliset polliisivoimat piti puhallusratsijaa.

Mie yleensä koukin Pariisin laelta vasurille, mutta nyt ku huomasin eessä polliisimiesten ratsijan, aattelin ajella lähemmäs suoralla suuntauksella. Uunon tuurilla vasurille käännähys ois varmasti aiheuttannu semmosen takaa-ajon, että se ois Uunonki huononevassa muistipilvessä pysynny satavarmasti vielä pitkään.

Tänää aamupäivällä "kympin" kauppareissun loppupätkällä polliisimiehet pysähytti roskiksen ja oman autonsa välliin jonku auton. Täällä hiippailee ja kaikenmoista "mylläriä", joijen kaikkijen jauhopussit ei ihan puhtailla jauhoilla täytetyt oo.

Kauppareissulle tuli kävellen mittaa tuo kymppi, keskivauhin ollessa vähän alta kympin ja hinta reilusti alle kakskymppijä. Tuli jo hikikii.

Onneksi ei oo pihtimiestä näkynny, ja hiuksen jakaus on pysynny kohillaan ja kalju kiiltävänä. Näillä yritettää männä eteenpäin vähän, ja välillä rapijasti taaksekinpäin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti