tiistai 27. marraskuuta 2012

Pienellä riskillä

Löyty jo ne Mikkelin talvijuoksusarjan 2 tuloksetki. Rupesin tuloksia kerräilemmää tuonne Tuloksia-sivulle ainaki niistä kisoista, joissa ite oon käynny koheltamassa (jos vielä uusiin kisoihi "kunto" ylettyy?).

Kaupassa käväsin, sitte 5 kilsan lenkillä ja rättejä oon levitelly, syönny ja suihkutellu ja siivoillu ja venytelly ihteeni....Siinä se ilta männee ratevasti, eikä vappaa-ajanongelmia ole, enkä luule, että tuleekaan niin kauvan kun hetekasta ylös pääsee. Sitte ku ei ennää pääse saattaa niitäki tulla muijen riesojen lisukkeeksi. Ruunan kylkiluihi pitäs vielä lukkosulaa muistaa käyvä kopasemassa, muute ei pakkasyön jälkee oo sen ohjaimiin mittään asijaa. Siinä saapi ruunan alla olla melkoset lekot, enneku se ohjastelemaa laskee, jos vähänki on pakkasta.

Uutisija en oo uskaltannu vielä katella, vaan jätän taas loppuriehaantumisen tältä illalta puoleen ysiin pienellä riskillä. Sillonha pitäs olla virkeimmillään käymään unten maille. Nytte henkisesti jo hyvissä ajoin valmistautumaa uutisten katteluun ja kuunteluun ja ottasuonijen pullisteluun ja poksahukseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti