torstai 15. marraskuuta 2012

Jotakin muuta

Kolmesta lähtien on jo kieputtu ylläällä hetekalta irtaantuneena, ja sitä ennen "pätkätöissä" muutaman tunnin jaksoissa. Hienoa tämä vanhuus ja valvominen.

Eilen kävin 2 kilsaa juoksemassa. Tuon määrän polvi kestää näköjään vielä riehaantumatta. Siitähän tulisi 14 kilsaa viikossa, jos sen pystysi tekemään joka päivä..heh-heh. Kyllä sillä juoksumäärällä ennätykset varmaan Torressa rapisee talvella ja kesällä sitte Perslandiassakin.  

Eipä taija muu auttaa kun yritää raahautua työmaakopille "kuolemaan". Tällä en nyt ihan fyysistä kuolemista tarkottannu, vaan jotakin muuta.......

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää, ei sen juoksuharjoittelun kanssa niin väliä, mutta tuo yökahveja varten tehty reenihän kulkee ihan kivasti.
    Olinkin viimevuona näkevinäni että sulla meinasi kuntopohja loppuajasta jo pettää, sai parikertaa jo yksin juoda kello kolmen yökahvit.

    VastaaPoista
  2. Joo siinä mielessä kyllä. Reeniä on nyt takana ihan toisella tavalla kun viimeksi. Täytyy vielä yrittää saaha tunti pari rukattua aikasemmaksi, ni eiköhän hyvä tule. Tokko sitä ennää kaupoille asti ilman apuvälineitä päästään. Rollaattorit, kainalosauvat ja kipsausvälineet mukaan ja ampulanssit ja taksit siihen varoiksi jo oottelemaan ja muonat kotijakuletuksella....ei oikeen hyvältä "näytä" ennakkoon tää meijän retki ainakaan tällä hetkellä....No mukavahan siellä on kahvija lipitellä ja herkku-halpa-pullaa syyvä ja läskijä paistella kuitenki!!!

    VastaaPoista