keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Lihansyöjä-Rotvailerija

Alkaa olla nykyvää Uunolla suurija vaikeuksia noijen erinäkösten yhistelmijen kanssa pyörällä ku enempi liikehtii pimmeeseen aikaan. Tännää oli jo kolme likipititappausta.

Yleensähän yhistelmää, joka on pyörätien toisella puolella, vettää kolme hepan kokosta lihansyöjä-Rotvailerija tai -Bokserija. Yhistelmän vejettävänä ja pyörätien toisella puolella on joku ihmine, jolla on kintaaton käsi toisella korvalehellä ja korvissa vielä korvalappustereot ja silmillä silmälappuvideot. Yhistelmän veto- ja vejettävä osio on yhistetty toisiinsa kolmella ranteen paksusella, vähintään viis metrijä pitkällä, paksun sian tai härän selkänahkasta tehyllä nahkaremelillä. Ylleensä yhistelmän vejettävä osio on vielä perälauvotus Uunon tulosuuntaan päin, eikä yhistelmässä oo minkäänlaista valolähettä eikä heijastuspintaa, ja se vähänenki heijastus, mikä lähtee lihansyöjien viis senttijä pitkistä hampaista, on sunnattuna maahan tapahtumahetkellä.

Tämmösen yhistelmän keskelle sitte ku lähes umpisokija Uuno säntää josakin valottomalla taipaleella suurella noppeuvella (alamäjessä Uunonki yhistelmä kiihtyy yli 40 kilometrin vauhtiin ja Uuno ite monasti tätä paljonki suurempaan vauhtiin), ni siinä lentää Uuno, Uunon menopeli, lihansyöjät, sekä niijen omistaja, perkeleet ja monet muutki kirosanat ja joskus Uunon omatki bokserit pitkijä kalsareita ja päälyvaatteita myöten pitkin mäkiä ja ojia.

Ylleensä siinä männee niijen ranteenpaksusten nahkaremmijen solmujen aukasussa senverta aikaa, että turha on ennää Uunon leukojaankaan käyvä niijen lihansyöjien ja niijen omistajankaan kanssa kilpaa louskuttamaan, senverta ne on siinä vaiheessa jo niskanpäälle ja sääriluun makuun päässy, olipa sitte omat bokserit rispaantunnu ,huulet tai menopeli solmussa tai muita aineellisija tai henkisijä vaurioita tullu tai ei.

Uunohan on ite ku ääntelevä, täysin valaistu ja hajuefekteillä varustettu joulukuusi ja sen lähestymistä ei voi olla havainnoimatta. Etupuolella on vähintään yksi valkone vilkkuvalo, joskus ottalohkovalo myös päällä ottalohkoilla. Nokka punottaa ja erittää räkkää ja ääntä kiitettävästi. Suusta valluu räkä ja sieltä tullee vielä enempi ääntä ku nokasta. Pirikello kilkattaa pienimmässäki töyssyssä ja renkaat on heijastavalla pinnotteella varustettu ja nastotetut ja ropisee kovasti. Satulan alla on joka suuntaan näyttävä heijastin ja takana takasilmä ja sivulle käännetty lisäsilmä. Lisäksi Uunon perssilmä antaa ajoittain ääni- ja hajuefektejä.  Uunon hikieritteet, jalkahiki mukkaan luettuna, antavat lisähajuefketin lähes joka suuntaan, tuulensuunnasta riippumatta, joten Uunon menemistä, tulemista, loittonemista tai lähestymistä ei voi olla huomaamatta umpisokija kuurokaan, ei eläin eikä ihmine.

Onneksi noita junia vielä kulkee (VR:stä huolimatta) monia ja niihin riittää Uunoja ja kaikkein uunoimmat jäävät nykyvään armotta asemalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti