tiistai 9. lokakuuta 2018

Dirty "B"


Tännää oli Veteraanon kanssa sovittu yhteislenkistä, joka tehtäsiin Guardamarista Redovaniin.

Mie sipasin pienessä vesisateessa Kankeen kyyvittämänä Veteraanolle. Kankee liekaan lyhtypylvääseen, ja sisälle. Pienet turinat, ja juoksukamppeet niskaan ja mänöksi.

Vettä tihutteli pikkusen koko aika, mutta ei haitannu yhtään pikkune saje, ku saatii lämmöt päälle. Miulla oli sortsi-t-paita yhistelmä, ja Veteraanolla vähä pitempi yhistelmä.

Juostiin Segura-joen vasenta laitaa yläjuoksulle kohti Redovania. Veteraano oli senverta gentlemanni, että oli osallistunnu jo aamusella yhteislenkkiin, ja siten anto Uunolle vauhtitasotusta. Juoksenneltiin 6:n minuutin tahilla.

Sitte jo oltiikii Redovanin keskustan laijalla, ja mäntii sillasta ylitte toiselle puolelle Seguraa, ja jatkettii nylkkäämistä takasinpäin kohti Guardamaria.
Heti kohta Veteraano opasti sujuvan sutjakasti eksyksissä olevan epsanjalaismiehen oikijalle suunnalle, ja meijän kyykkäys jatku pienen opastelutauvon jälkee.

Pikkusta ennen 332:sta alko losottaa vettä suurella voluumilla. Oltiin ihan märkiä. Loppuosuus tultii lätäköitä ja muuta märkää väistelemättä, ku peli oli jo pelattu, ja kaikki vetimet likomärkiä. Uunolle tuli tänään kiloja, ja metrejä 13,5:n paikkeille, ja pyörälenkit päälle (n.25). Veteraanolle tuli paljon suuremmat määrät juoksua.

No mukava oli päästä heti lämpösee suihkuu, ja Veteraanon notkollaan olevan kahvi/muonapöyvän äärelle. Pari tuntia siinä jutusteltiin, ja sitte Uuno kiitteli tarjoiluista ja mukavasta lenkistä, ja lähti Kankeella "jäykistelemään" kohti Torreviejaa.

Yläkuolokohassa toppasin, ja otin tuon yllä olevan kuvan, vähensin vähän vaatetusta, ja olin lähössä jatkamaan matkaani. Valkonen auto lähti siitä talon nurkalta myös, ja kun pääsi liikenneympyrään avoimesta ikkunasta kuulu huuto: "Dirty Bastard", ja nuorehko kaveri näytteli jotakin "nylkytys merkeiksi" tulkittavia käsiliikkeitä. Mie olin vähän yllättynny, ja ihmeissäni, ja kattelin, että mulleko huuto, ja merkit oli tarkotettu.

Ei ollu muita näkösällä, eli miulle oli merkit ja huuto huuveltu. Kattelin siinä vähän tamineitani, ja kyllä nää vähän likasia oli kaikki, tennareita, ja muuta myöten, eikä Kankeekaan ollu nyt ihan "puhas pulmunen" pitkien taipaleijen ja pesemättömien päivien jälkeen. Pikkusen jäi askarruttamaan se, mikä oli syy huuteluun? Ei taija selvitä ikänä, niinku ei moni muukaan asia? No Kankee pitää kuitenkin huoltaa, ni on yks mahollinen syy vähemmän.

PITÄNEE LAITTAA "PIENI" KORJAUKSEN POIKANEN TÄHÄN LOPPUUN....HEH...ROJALES JA REDOVAN ALKAA MOLEMMAT ÄRRÄLLÄ. EI JUOSTU KUITENKAAN REDOVANIIN, VAAN ROJALESIIN...HEH...SORI SIITÄ. T.UUNO

2 kommenttia:

  1. Vähän ihmettelinkin että Redovanin seuduilla oli se joka kallosa tuntu (callossa de segura), sillon pitkäkyntisten vieraillessa juoksun aikana.
    Rojalekseen pyöräilin kerran sitä joenvartta Guardamarista, ja paikkailin renkaita useaan otteeseen kun en sitä piikkiä ulkorenkaasta osannut etsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo...en ois ite virhettä huomannu, sain vihjeen ja korjasin. Sie tarkkana poikana huomasit. Pe Santomeraan, ja sitte reilu viikon päästä on se REDOVAN vuorossa...

      Poista