torstai 18. lokakuuta 2018

Suuremnat ja pienemmät lähetystöt



Oon tässä viime päivinä ihmetelly, mitä tekisin, jos saisin sählättyä katteisiin vaikkapa passini? Se ei oo Uunolle temppu, eikä mikkään tuommone lämiskä taikoo kateisiin. Uskaltasko tässä ennää sen tai muunkaan asian takia mihinkään suurempiin lähetystöihin lähtiä uutta asiakirjaa kyselemään?

Parempi ois ehkä vaikkapa ruveta kyselemään paluukuljetuspaikkaa noihin venhoihin, jotka seilaavat tuolta etelämpää tänne euroopan puolelle. Ja ilmeisesti takasin pääosin tyhjillään? Ainakaan uutisoinnissa ei oo ilmenny kovin suuria ryntäyksiä paluukuljetuksiin.

Jos on lehtitietoihin uskominen, saatetaan ainakin suuremmissa lähetystöissä
korvakuulokkeet korvilla työnnellä asiakirjaa ootellessa siun sormet sormisilppuriin, ja kaulaki survoo kaulankatkasukoneeseen. Ja sitte piikki persuksiin, ja lopputorso lihamyllyyn. Tämmösen käsittelyn jälkeen asiakirjan saanti on jo sivuseikka.

Jos tämmöstä tapahtuu suremmissa lähetystöissä, minkälaista on toiminta sitte noissa pienemmissä lafkoissa, joissa on kaikenmoinen toiminta ylleensä vieläkin leväperäsempää, ku suuremmissa, eikä lain koura, eikä sertifikaatin sivukaan sinne helposti ylety.

Kyl on maailma mallissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti