tiistai 23. lokakuuta 2018

Benejuzariin


Sunnuntaina on tarkotus lähtee yrittelemään Kankeella ennen kukkojen ja Pepe Navarronkin laulua tuonne Benejuzarin suunnalle. Siellä juostaan aamulla klo 10 aikaan 10km:n ja 5km:n kilpailu.

Matkaa tulee 23km ja oon ilmottautunnu tuohon 10km:n kilpailuun. Viimenen sarja on M55, eli nuorison seassa kaljukangsteri hoippuu tälläkin kerralla. Pääkriteeri kisojen valinnassa on tuo etäisyys mörskältä. Jos ei oo auto- eikä muutakaan kyytiä helposti saatavilla, luotan Kankeen kyytiin.

Se kyllä tekee aina tuon kisaretken vaikeemmaksi toteuttaa kaikkine renkaanpaikkaus- ja muine lisäromuineen, jotka on mukaan otettava ja sitten saatava kisan ajaksi mahdollisimman turvalliseen säilytyspaikkaan, ja myös on varauduttava siihen, että säilytyspaikkaa ei ole. Silloin tavarat on lukittava Kankeeseen kiinni. Ja tärkeimmät, kuten matkakassa Kankeen mahollisesti pettäessä ja puhelin, on otettava "tissiliiveihin" mukaan myös kisan ajaksi. Kyllähän nuo täkäläisetkin Uunon touhuille vähän naureksii...heh...mutta mahtuuhan tähän välillä melko synkkäänkin maailmaan naurua, vissiin?

Nyt juostaan kympin kisa yhtenä lenkkinä ainakin reittikartan mukaan.

Eilisestä Uunolle ripijävauhtisesta lenkistä selvisin ilman lisävaurioita, ja tänään kävin tunnin kestävässä hieronnassa Anniinan käsittelyssä päivällä. Nyt jo VÄHÄN suunnittelen kevyttä lenkkiä, kun aamusen vesisateen jälkeen aurinko taas paistelee.

Elo ja olo tuntuu kaikin puolin "kohtuulliselta" ja mukavalta.

2 kommenttia:

  1. Kyllä synkkään maailmaan naurua sopii ja voin taata että sikäläisten lisäksi Uuno usein naurattaa myös täkäläisiä.
    Tämä oli sitten positiivinen palaute, kannustaa Pate. Ja tsemppiä kisoihin ja Kankeiluun.

    VastaaPoista
  2. No se on hyvä se. Kunnon naurunremakalla saapi kuulemma pari viikkoo jatkoaikaa viikatemiehen vierailuunki, vaikka kyllä sitä lisäaikaa harva enää ehkä haluaa ihan viimesille "vaippaviikoilleen". Kiitos kovasti, kisoista selvii juoksemalla ja Kankeilusta kankeilemalla...heh...helepot hommat. Terveiset sinne kaikelle joukkiolle!

    VastaaPoista